Συγκεκριμένα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ εμφανίστηκε ο δικηγόρος Αλέξανδρος Μόντζιας που εκπροσωπεί γνωστή ηθοποιό που μεσουρανούσε την δεκαετία του ’90 με συμμετοχή σε γνωστό σίριαλ, και η οποία καταγγέλλει πασίγνωστο σκηνοθέτη και ηθοποιό για βιασμό!

«Αυτός ο άνθρωπος έχει ακουστεί αρκετά αυτήν την περίοδο για παρόμοια αδικήματα σεξουαλικής παρενόχλησης και η καταγγέλουσα είναι αρκετά γνωστή και μέχρι πριν κάποια χρόνια στην επικαιρότητα… Πλέον ζει στο εξωτερικό και μου περιέγραψε την κατάστασή της…Τότε ανερχόμενη δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον συγκεκριμένο ηθοποιό και σκηνοθέτη για να της προτείνει συνεργασία για θεατρικό έργο. Την κάλεσε στο σπίτι του, αν κι ο ίδιος είναι παντρεμένος, θεώρησε ότι δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό γιατί ήταν μέρα μεσημέρι. Μόλις εισήλθε στον χώρο του και μετά από 20 λεπτά συζήτησης για την δουλειά, πέρασε την συζήτηση σε πιο προσωπικά ζητήματα με την ηθοποιό να αντιδρά και να θέλει να αποχωρήσει από τον χώρο αλλά της είχε κλειδώσει την πόρτα.

Δυστυχώς μιλάμε για μια υπόθεση βιασμού, όπου η ίδια αντιδρούσε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Δεν είχε την δύναμη να το αποφύγει. Αφού ολοκληρώθηκε η πράξη και την έδιωξε, της είπε αν μιλήσεις οπουδήποτε θα σε καταστρέψω… Δεν της ήταν εύκολο να το πει σε δικούς της ανθρώπους κι είχε ντροπή κι ενοχή.»

 

Διαβάστε ακόμα

Υπόθεση Λιγνάδη - «Βόμβα» Κούγια: Θέλω να μηνύσω τη Μενδώνη

Απολύθηκε από πασίγνωστο σίριαλ ο 37χρονος ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό