Σε ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρουν ότι η επίθεση έγινε ως έμπρακτη αλληλεγγύη προς τον αναρχικό απεργό πείνας από 14/01 Σπύρο Χριστοδούλου.

«Στις 15/02 επιτεθήκαμε στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ εντός του ΑΠΘ σπάζοντας το, έμπρακτα αλληλέγγυοι με τον αναρχικό απεργό πείνας από 14/01 Σπ. Χριστοδούλου. Βρισκόμαστε στην 36η μέρα απεργίας πείνας και ενώ ήδη έχουν ήδη απορριφθεί 2 αιτήσεις για συγχώνευση της ποινής του, είμαστε εν αναμονή της εκδίκασης της 3ης αίτησης που εξεταστεί καταχρηστικά από το δικαστήριο Εύβοιας στις 28/02. Σκηνοθετείται ένα αισχρό παιχνίδι και τίθεται σε κίνδυνο η ζωή του απεργού εμπαίζοντάς τον, καθώς ο ίδιος έχει παραιτηθεί από τη συγκεκριμένη αίτηση τονίζοντας την αναρμοδιότητά για την υπόθεσή του», σημειώνει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Επίσης τονίζουν ότι «η αλληλεγγύη από πλευράς μας είναι δεδομένη σε όποιον αντιστέκεται και διατηρεί μια αξιοπρεπή στάση τόσο εντός όσο και εκτός των φυλακών», καταλήγοντας: «Όσο κυλούν οι μέρες, το μίσος μεγαλώνει. Άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων του συντρόφου».

Υπενθυμίζεται ότι οι κουκουλοφόροι είχαν εισβάλει στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, προκάλεσαν φθορές στους υαλοπίνακες και στα γραφεία και αποχώρησαν.