Σύμφωνα με το thestival.gr, ένας άνδρας ανέφερε σε δημοσιογράφο του Ράδιο Ενημέρωση: «είστε ανεπιθύμητη, διότι έχετε απειλήσει από την ιστοσελίδα σας κόσμο και κοσμάκη».

«Δημοσιογράφοι μπήκαν, εγώ συγκεκριμένα είμαι η ανεπιθύμητη. Εμένα δεν με άφησαν διότι καλύπτω όλα τα πατριωτικά ρεπορτάζ, ότι έχει σχέση με συλλαλητήρια. Κάποιες έχω πει και την γνώμη μου», σημείωσε από την πλευρά της η δημοσιογράφος.

«Έχουν κλείσει την αίθουσα του Επιμελητηρίου έχουν γράψει ότι είναι ανοιχτή συγκέντρωση... Από τη στιγμή που είναι ανοιχτή η συγκέντρωση έχω όλο το δικαίωμα ως δημοσιογράφος και ως πολίτης της Πιερίας και της Ελλάδας να παρακολουθήσω μια ανοιχτή ομιλία ενός κόμματος (...) κλείδωσα;ν την πόρτα, μας κλείδωσαν απέξω», σημείωσε η δημοσιογράφος. 

Αποδοκιμάστηκε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος 

Αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών έγινε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, που βρέθηκε στην Κατερίνη για κομματική εκδήλωση. 

Μερικές εκατοντάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ηρώων και φώναξαν συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης και της Συμφωνίας των Πρεσπών, ενώ γιούχαραν τον κ. Τζανακόπουλο κατά την άφιξή του. 

Τους διαδηλωτές περιόρισαν οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρέθηκαν εκεί, οι οποίες μάλιστα προσήγαγαν εννέα πολίτες για «προληπτικούς λόγους».