Λίγες μέρες πριν βρεθεί νεκρή, η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη είχε έρθει μονοήμερη εκδρομή στην Αθήνα και συναντήθηκε με το γιατρό που είχε σχέση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Reader.gr, ο γιατρός ζήτησε από τη 44χρονη να χωρίσουν επειδή δεν ήθελε να διαλύσει την οικογένεια του, με την ίδια να του απαντά πως δεν μπορεί χωρίς αυτόν. Κατά πάσα πιθανότητα, κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης, ήρθε το τέλος της σχέσης τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ασφάλεια Μεσολογγίου ήδη έχει πάρει καταθέσεις από το γιατρό και τη σύζυγο του. Ο γιατρός εμφανίζει ισχυρό άλλοθι καθώς γύρω στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου των Θεοφανείων έχει καταγραφεί το ΙΧ αυτοκίνητο του γιατρού, καθώς και ο ίδιος, από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου με κατεύθυνση προς Μεσολόγγι. Ο γιατρός ήταν στη Ναύπακτο μαζί με την οικογένεια του και σύμφωνα με πληροφορίες γύρω στις 8 το απόγευμα της ίδιας μέρας πήγε προς το Μεσολόγγι.

Την ίδια ώρα, υλικό από κάμερες ασφαλείας από τη διαδρομή που ακολούθησε η 44χρονη δείχνει πως ήταν μόνη της καθ’ ολη τη διάρκεια της διαδρομής. Η τελευταία από αυτές τις κάμερες είναι από αγρόκτημα, μερικές εκατοντάδες μέτρα από το σημείο που βρέθηκε νεκρή και τη δείχνει μόνη της. Δεν έχει καταγραφεί να περνά άλλο αυτοκίνητο από το σημείο την επίμαχη ώρα.

Όσον αφορά την οικογένεια της 44χρονης, επιμένει στην εκδοχή της δολοφονίας, βασιζόμενη και στην προσωπική επαφή που είχανε αλλά και στο γεγονός ότι για τα τέλη του μήνα, είχε προγραμματίσει ταξίδι στη Γαλλία μαζί με τη κόρη της.