«Είμαι αθώος, αυτό ήθελα να ακουστεί. Είμαι αθώος. Δεν έχω κάνει κάτι. Άμα έχω κάνει κάτι να το ξέρω. Είμαι αθώος, όλα αυτά τα έκανε ο Α… (19χρονος)» είπε ο 23χρονος στον ΑΝΤ1 και ισχυρίστηκε πως προσπαθεί να του επιρρίψει ευθύνες.

«Προσπαθεί να μου τα φορτώσει» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «προσπαθεί να μου φορτώσει ευθύνες που δεν έχω κάνει καν. Εγώ δεν έχω κάνει τίποτα. Εγώ είμαι μέχρι στιγμής αθώος. Και έχω αφήσει το γιο μου στην ευχή της Παναγίας. Δεν ξέρω πως είναι ο γιος μου».

Ο 23χρονος μετά την ανασκευή της πρώτης του κατάθεσης υποστήριξε ότι η συνεύρεση με το θύμα έγινε με συναίνεση και μετά από απειλές του συγκατηγορούμενού του.

«Εκείνο το βράδυ εγώ ήμουν στον Ευαγγελισμό μαζί με την παρέα μου, ήμουν και μαζί με τη γυναίκα μου και ήρθε στην παρέα μου και μου είπε “τι κάνεις βρε αδερφέ μου”» είπε ο 23χρονος ενώ σε ερώτηση γιατί τον πήρε ο 19χρονος μαζί του εκείνο το βράδυ απάντησε: «Δεν ξέρω. Ήταν βίαιος. Με πίεσε και μου έριξε σφαλιάρες. “Άμα δεν έρθεις μαζί μου” λέει “θα σε σκοτώσω”».

«Εγώ είμαι αθώος. Το κορίτσι δεν λέει για μένα, λέει για τον Αλβανό», επανέλαβε ο 23χρονος.

Από την πλευρά του ο 19χρονος στην κατάθεσή του υποστήριξε: «Όταν κατέβηκα στον Ευαγγελισμό είδα τον 23χρονο και τη 19χρονη να φλερτάρουν. Τους είπα ότι θα πάω μόνος μια βόλτα και τότε με ρώτησαν αν μπορούν να έρθουν μαζί μου και εγώ συμφώνησα. Όταν είδα να φλερτάρουν έντονα τους άφησα στην περιοχή Ενυδρείο να συνεχίσουν μόνοι τους. Μετά από 20 λεπτά επέστρεψα και πήρα τον 23χρονο».

«Όλα αυτός τα έκανε» λέει από την πλευρά του ο 23χρονος και υποστήριξε πως ο 19χρονος εκείνο το βράδυ φλέρταρε μόνο με την 19χρονη την οποία και γνώριζε από πριν.

Ταυτόχρονα ο 23χρονος υποστήριξε πως ο 19χρονος βρισκόταν συχνά έξω από το σχολείο ΑΜΕΑ στη Ρόδο όπου φοιτούσε και η 19χρονη ενώ ισχυρίστηκε πως «φλέρταρε τα κορίτσια. Προσπαθούσε να βρει μαθήτριες, να τις βάλει μέσα στο αμάξι να πάνε βόλτα. Το είχα δει, να παίρνει τις κοπέλες, να τις πηγαίνει βόλτα. Μαθήτριες από το Ειδικό Σχολείο και από άλλα σχολεία».