Η καθαρίστρια έφτασε στον Άρειο Πάγο για την αναίρεση της καταδικαστικής απόφασης που της επέβαλλε δέκα χρόνια φυλάκιση.

Η εισαγγελέας στο σκεπτικό της ισχυρίστηκε πως δεν υπάρχει πλέον το αδίκημα: «ως χρόνο τέλεσης της κακουργηματικής απάτης δέχθηκε το δικαστήριο την περίοδο 1996-2015 που ήταν ο χρόνος που φέρεται να προκάλεσε ζημιά στο Δημόσιο λαμβάνοντας τους μισθούς της. Ο αληθής χρόνος τέλεσης όμως, είναι το 1996 που προσκόμισε νοθευμένα πιστοποιητικά με αποτέλεσμα την παραπλάνηση της αρμόδιας επιτροπής».

Σύμφωνα με την Καθημερινή η εισαγγελέας υποστήριξε πως «η απατηλή συμπεριφορά ήταν άπαξ και όχι εξακολουθητικά, όσο λάμβανε μηνιαίες αποδοχές της. Δεν υπήρχε υποχρέωση να ανακοινώσει κάθε μήνα την απάτη, αφού δεν μπορεί να αυτοενοχοποιηθεί».

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι αυτή την εξέλιξη» δήλωσε η καθαρίστρια κατά την έξοδό της από τα δικαστήρια στον ΣΚΑΙ και συμπλήρωσε: «προσπαθώ να ορθοποδήσω, δεν έχω επανέλθει πλήρως ψυχολογικά. Δουλειά δεν έχω, κάνω κανένα μεροκάματο και προσπαθώ να επανέλθω».