Εξηγήσεις στον Περιφερειάρχη Υγείας και στον υπουργό θα κληθεί να δώσει ο διοικητής του Νοσοκομείου Κιλκίς τον οποίο οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου κατηγόρησαν ότι επιτέθηκε σε νοσηλεύτρια.

Το θέμα έχει λάβει από το πρωί της Τρίτης μεγάλες διαστάσεις καθώς ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κιλκίς κατηγορήθηκε από το Σωματείου του Εργαζομένων ότι επιτέθηκε και χειροδίκησε σε εργαζόμενη.

Μάλιστα οι εργαζόμενοι παρουσίασαν και την ιατρική γνωμάτευση της νοσηλεύτριας προκειμένου να αποδείξουν τα λεγόμενα τους.

Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας μετά το σάλο που προκλήθηκε έδωσε εντολή στον Διοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας (4η Υγειονομική Περιφέρεια) να καλέσει τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κιλκίς να διατυπώσει τη δική του άποψη.

Στη συνέχεια θα δοθεί αναλυτική αναφορά στον ίδιο τον υπουργό Υγείας προκειμένου να δει τι μέλλει γενέσθαι με τον Διοικητή.

Πάντως δεν είναι πρώτη φορά που το νοσοκομείο Κιλκίς έχει απασχολήσει την δημοσιότητα καθώς μόλις πριν από έναν μήνα οι εργαζόμενοι είχαν καταγγείλει ότι έπεφταν σοβάδες στα κεφάλια των ασθενών.