Ο κρατούμενος φοιτητής Βασίλης Δημάκης «απαρνήθηκε» τις δύο δικηγόρους του, μία εκ των οποίων ήταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου, άγνωστο για ποιους λόγους… Το γεγονός αποκάλυψε η εξ αρχής δικηγόρος του Ηλέκτρα -Λήδα Κούτρα, με προσωπική της ανάρτηση στο facebook.  

«Μόλις μου κοινοποιήθηκε με φαξ από τη Φυλακή Κορυδαλλού ανάκληση της πληρεξουσιότητάς μου από τον #VDimakis. Λέγεται ότι προηγήθηκε χθες επίσκεψη από εκπρόσωπο του Υπ. Δικαιοσύνης (εν αγνοία μου), που οδήγησε σε (αν αγνοία μου) νέο αίτημά του για εκπαιδευτική άδεια, που εξετάζεται αυτή τη φορά αμέσως, προφανώς επειδή τα συνταχθέντα από εμένα για κάποιο λόγο καθυστερούν να εξετασθούν.»

Υπενθυμίζεται ότι ο κρατούμενος Βασίλης Δημάκης μόλις το προηγούμενο Σάββατο διέκοψε την απεργία πείνας και δίψας και μεταφέρθηκε με τη θέλησή του στο Αττικό νοσοκομείο για νοσηλεία και αποκατάσταση.

Η κα Κούτρα που δεν είναι πλέον δικηγόρος του, εκφράζει την πικρία της στην ανάρτησή της και ενημερώνει όλους όσοι παρακολουθούσαν την υπόθεση μέσα από το προφίλ της, ότι πλέον δεν θα μπορεί να τους βοηθήσει άλλο. «Προφανώς ο ίδιος μπορεί να το κάνει καλύτερα από μόνος του, δε χρειάζεται δικηγόρος για τέτοια πράγματα. Με τα δεδομένα αυτά, παρακαλώ να μην μου στείλετε άλλα μηνύματα για το Βασίλη Δημάκη, διότι δεν τον εκπροσωπώ πλέον».

Θα είναι όλα πλέον πιο εύκολα για τον απεργό πείνας χωρίς τις δύο δικηγόρους; Ο καιρός θα δείξει…