Ο 19χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε την φοιτήτρια στη Ρόδο, φέρεται να ισχυρίστηκε στην ομολογία του πως η 21χρονη παρακαλούσε τον ίδιο και τον φίλο του να την πάνε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, ο νεαρός υποστήριξε ότι ο φίλος του εκνευρίστηκε επειδή η 21χρονη δεν «αρνήθηκε να κάνει κάτι που της ζήτησε» με αποτέλεσμα να την χτυπήσει με ένα σίδερο στο κεφάλι.

Όπως ισχυρίζεται ο 19χρονος Αλβανός, η νεαρή τούς παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο και το ίδιο προέτρεπε και εκείνος, αλλά ο 21χρονος τον πίεσε να την πετάξουν στα βράχια ζωντανή:

«Με το θύμα είχαμε γνωριστεί το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, συναντηθήκαμε την προηγουμένη του συμβάντος και συνευρεθήκαμε. Εκείνη τη μέρα είχαμε κανονίσει πάλι να συναντηθούμε. Η Ελένη μού είχε ζητήσει να φέρω κι έναν φίλο μου. Πράγματι, ειδοποίησα έναν φίλο μου και όλοι μαζί πήγαμε στο σπίτι του στη Λίνδο. Εκεί συνευρέθηκα και πάλι με το θύμα. Στη συνέχεια ο φίλος μου της ζήτησε να κάνει κάτι που η Ελένη δεν ήθελε. Αρνήθηκε και ο φίλος μου θύμωσε και τη χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Η Ελένη μάς παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο. Το ίδιο προέτρεπα κι εγώ τον φίλο μου, αλλά εκείνος με πίεσε να την ξεφορτωθούμε. Μου είπε: "Πάμε να το τελειώσουμε. Πάμε να την πετάξουμε στα βράχια, όπου βρούμε". Τελικά, φύγαμε οι τρεις μας με το βαν από το σπίτι και πήγαμε και την πετάξαμε, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή, στη θάλασσα, στους Πεύκους…».

Υπενθυμίζεται πως ο 19χρονος και ο 21χρονος οδηγήθηκαν το πρωί της Τετάρτης στην ανακρίτρια όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Παρασκευή.

Η 21χρονη φοιτήτρια κηδεύτηκε το πρωί της Τετάρτης στο Διδυμότειχο. 

Ιατροδικαστής: Μαρτύρησε στα χέρια των δολοφόνων 

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό μίλησε στο STAR και επεσήμανε πως «η Ελένη μαρτύρησε στα χέρια των δολοφόνων της».

Όπως λέει ο ίδιος, αν οι δράστες είχαν πάει στο νοσοκομείο την 19χρονη και δεν την είχαν ρίξει στα βράχια θα είχε σωθεί. 

«Εκτός από το χτύπημα στο κεφάλι, υπάρχουν και άλλα ευρήματα που δείχνουν ότι την κακοποίησαν βάναυσα. Το συγκλονιστικό στοιχείο είναι ότι η κοπέλα ήταν ζωντανή όταν την πέταξαν στη θάλασσα. Αν την πήγαιναν στο νοσοκομείο, σήμερα θα ζούσε», είπε χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής.