Η αγάπη είναι το σπουδαιότερο των συναισθημάτων. Όλοι θέλουμε να μας αγαπούν και να έχουμε πλάι μας ανθρώπους που αγαπάμε. Πώς, όμως, εκδηλώνεται η αγάπη; Πώς κάποιος αντιλαμβάνεται ότι τον αγαπούν πέρα από να του το λένε;

Η αγάπη για να γίνει απτή και κατανοητή χρειάζεται πράξεις. Πράξεις με τις οποίες δείχνουμε στον διπλανό μας ότι τον νοιαζόμαστε. Πράξεις που δείχνουν ότι μας νοιάζεται. 

Μια τέτοια πράξη αγάπης και αλληλεγγύης αποτελεί το Φυλλάδιο Προσφοράς #apotalidl, η νέα πρωτότυπη καμπάνια εταιρικής ευθύνης της Lidl Ελλάς. Μια καμπάνια που ζητάει από τον κόσμο όχι μόνο ν’ αγαπήσει τον συνάνθρωπό του, αλλά και να του το δείξει. 

Για αυτό το σκοπό η Lidl Ελλάς, η οποία έχει δημιουργήσει μια παράδοση στις ενέργειες εταιρικής ευθύνης, δημιούργησε ένα διαφορετικό φυλλάδιο από αυτά που μας έχουν συνηθίσει τα εμπορικά καταστήματα. Δεν περιλαμβάνει προϊόντα, εκπτώσεις και προσφορές. Το μόνο που μπορεί να βρει κανείς σε αυτό είναι αγάπη και αλληλεγγύη για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Πρόκειται για την απόλυτη έκφραση αγάπης η οποία αποτελεί ευκαιρία για τον καθένα από εμάς να συμβάλλει σε μια προσπάθεια για καλό σκοπό, με πολύ απλό, γρήγορο τρόπο και χωρίς κανένα κόστος για τον ίδιο.

Το μόνο που έχει να κάνει είναι να μπει στο fylladioprosforasapotalidl.gr, να πατήσει το κουμπί «Μοιράσου το καλό!» και να μοιραστεί «ηλεκτρονικά» το μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης του «Φυλλαδίου Προσφοράς #apotalidl». 

Με κάθε κοινοποίηση η Lidl Ελλάς προσφέρει 1 ευρώ σε προϊόντα που θα δοθούν σε ευπαθείς ομάδες μέσω των Οργανισμών «Ανοιχτή Αγκαλιά», «Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής», «Μπορούμε» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Αφορμή και έμπνευση για αυτή την ενέργεια υπήρξαν δύο μικρά κορίτσια και η αγάπη που εξέφρασαν για το Φυλλάδιο Προσφορών Lidl. Η Ελεονόρα από το Μονοδένδρι Ζαγορίου που με τη δική της φαντασία ζωγράφισε την δική της εκδοχή από το εβδομαδιαίο φυλλάδιο και η Στεφανία από την Κατερίνη που φωτογράφησε την εξαιρετική συλλογή της από δεκάδες φυλλάδια Lidl.

Ένα φυλλάδιο, το οποίο έρχεται ως συνέχεια δράσεων όπως οι εξής:

> Πάνω από 2 εκ. € επενδύσεις σε κοινωνικές & περιβαλλοντικές δράσεις από το 2015 έως σήμερα
> Πάνω από 1 εκ. € σε δωρεές προϊόντων από το 2015 έως σήμερα
> Πάνω από 1 εκ. € σε δωρεές προϊόντων από το 2015 έως σήμερα
> Πάνω από 1 εκ. € σε στήριξη του «Χαμόγελου του Παιδιού» από το 2012
> Πάνω από 600.000€ σε εκστρατείες προληπτικής ιατρικής για απομακρυσμένες περιοχές από το 2011 έως σήμερα
> Προσφορά 300.000 μερίδων φαγητού στην ΜΚΟ «Μπορούμε»
> 250.000€ σε υποτροφίες και δράσεις του «Κέντρου για Χαρισματικά Παιδιά CTY Greece» από το 2016
> Συγκέντρωση άνω των 40.000 καροτσιών τροφίμων για το «Όλοι μαζί Μπορούμε» από το 2011 έως σήμερα
> Υποστήριξη 12.000 μαθητών σε 72 σχολεία μέσα από το πρόγραμμα «Δεκατιανό στο Σχολείο» για το 2016-2017

Την ενέργεια έχουν ήδη αγκαλιάσει η Γωγώ Δελογιάννη, ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Γιάννης Σερβετάς, οι οποίοι ως «Διανομείς Αγάπης» και κοινωνοί του μηνύματος της Lidl Ελλάς, καλούν το κοινό να συμμετέχει και να στηρίξει αυτήν την πρωτοβουλία.

Μήπως ήρθε η ώρα να δείξεις έμπρακτα την αγάπη και την αλληλεγγύη σου στον συνάνθρωπο με το να μοιραστείς και εσύ το δικό σου Φυλλάδιο Προσφοράς #apotalidl