Πρωταγωνιστές στο επεισόδιο ήταν δύο αδέλφια τα οποία συνεπλάκησαν με ένα νεαρό ανδρόγυνο, όπου ο σύζυγος προέκυψε εν ενεργεία αστυνομικός.

Αρχικά ο τσακωμός ξεκίνησε μεταξύ του ενός εκ των δύο αδελφών με τη σύζυγο του αστυνομικού. 

Όμως κουβέντα στην κουβέντα τα πνεύματα οξύνθηκαν με τον αστυνομικό να μπαίνει και αυτός στον καβγά, και όπως ήταν επόμενο οι τρεις άνδρες δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια.

Τότε, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο  αστυνομικός ο ένας εκ των δύο αδελφών έβγαλε μαχαίρι από την τσέπη και του επιτέθηκε τραυματίζοντας τον στην κοιλιά, τα πλευρά και τον μηρό του αριστερού του ποδιού.

Από την πλευρά τους οι δύο κατηγορούμενοι, μόνιμοι κάτοικοι Ιαλυσού, υποστήριξαν ότι ο αστυνομικός τους επιτέθηκε πρώτος και άρχισε να τους γρονθοκοπεί, με συνέπεια ένας εκ των δύο αδελφών να πέσει στο έδαφος.

Τότε αυτός, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς των κατηγορουμένων, πέφτοντας βρήκε στο έδαφος ένα μαχαίρι κήπου και το πήρε με πρόθεση ν' αμυνθεί και όχι να τραυματίσει τον αστυνομικό.

Η κατάληξη της συμπλοκής είχε ως συνέπεια ο αστυνομικός να καταλήξει στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Παράλληλα, το ανδρόγυνο υπέβαλε μήνυση εις βάρος των δύο αδελφών, οι οποίοι συνελήφθησαν και κατόπιν της απολογίας τους στον εισαγγελέα και τον ανακριτή, κατέληξαν να λύσουν τη διάφορά τους με το ζευγάρι στο Αυτόφωρο.

Με πληροφορίες από dimokratiki.gr