Ένα πιστόλι Glock, 100 φυσίγγια των 9mm, δύο γεμιστήρες, ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, μία θήκη όπλου χειρός και τρεις αντιασφυξιογόνες μάσκες, είναι τα ευρήματα από το διαμέρισμα της 23χρονης που συνελήφθη στα Εξάρχεια για την επίθεση στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση.

Πρόκειται για ευρήματα που περιπλέκουν την υπόθεση, καθώς ξεφεύγει από τα όρια της αντιεξουσιαστικής δράσης και φτάνει στις παρυφές του ένοπλου αντάρτικου πόλεως. Μάλιστα, για τα ευρήματα που έχουν μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., έχει ενημερωθεί και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία που ατύπως παρακολουθεί τις έρευνες.

Αυτό, καθώς τόσο η 23χρονη όσο και ο 26χρονος που συνελήφθη μαζί της είναι παλιοί γνώριμοι των Αρχών και των ηγετικών μελών του «Επαναστατικού Αγώνα» (σ.σ. Νίκος Μαζιώτης, Πόλα Ρούπα), ενώ ο 26χρονος έχει καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης σε δίκη της τρομοκρατικής οργάνωσης. Ο ίδιος είχε συλληφθεί και τον Ιούλιο του 2016 στην περιοχή του Αμαρουσίου, για επεισόδια με στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Ο 26χρονος κατηγορείται -μεταξύ άλλων- ότι κατά τη διάρκεια της καταδρομικής ενέργειας άρπαξε τσαντάκι από τον φύλακα των γραφείων. Έτσι, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και για ληστεία.