Ένα εργατικό δυστύχημα συνέβη το πρωί της Τετάρτης στην Αγιά Σοφιά όταν ένας εργάτης που βρισκόταν στον βορειοδυτικού πυλώνα σε σκαλωσιά έπεσε από μεγάλο ύψος στο κενό με συνέπεια να χάσει τη ζωή του.

Έπειτα από το τραγικό αυτό περιστατικό εννοείται πως οι εργασίες σταμάτησαν και ακολουθούνται οι διαδικασίες που προβλέπονται σε τέτοιες περιπτώσεις, με έλεγχο του ΙΚΑ και επιθεώρηση εργασίας.

Ανακοίνωση με την οποία επιβεβαιώνει το περιστατικό εξέδωσε η Δικέφαλος 1924 Α.Ε.: 

«Η Δικέφαλος 1924 Α.Ε. και η οικογένεια της ΑΕΚ μόλις πληροφορήθηκαν το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα που συνέβη σήμερα στο εργοτάξιο. Ο εργαζόμενος ήταν απασχολούμενος της εργοληπτικής εταιρίας του έργου. Αυτή τη στιγμή διερευνώνται τα αίτια του δυστυχήματος. Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος εργαζόμενου», ανέφερε.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε η Πυροσβεστική με ανάρτηση στα social media. «Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε άτομο, ύστερα από πτώση του από σκαλωσιά, επί της οδού Φωκών στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής. Επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα», έγραψε.

Τη δεδομένη στιγμή στην ΑΕΚ βρίσκονται σε αναμονή για τη διερεύνηση των αιτιών από τις αρμόδιες αρχές.

Πηγή: Gazzetta.gr