Φωτογράφιση έξω από τα γραφεία που κατέλαβαν στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών έκαναν μέλη της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας

Ανήρτησαν μάλιστα τη σχετική φωτογραφία στη σελίδα τους στο Facebook, προειδοποιώντας ταυτόχρονα ότι ήρθαν για να μείνουν.

Τι αναφέρει η ανάρτησή τους: 

«Χθες, Τετάρτη 10 Οκτωβρίου , με μεγαλη χαρά ανοίξαμε για πρώτη φορά το καινούριο μας στέκι στη Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ. Εδώ και χρόνια σε όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χωρας δραστηριοποιούνται διάφορες πολιτικές παρατάξεις και συλλογικότητες οι οποίες κατά κανόνα διαθέτουν και το δικό τους χωρο/στέκι. Οι αντιδράσεις τοσο της κοσμήτορος, κ. Καραμαλέγκου, οσο και των μίντια μας διασκέδασαν ιδιαιτέρως. Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να ανοίξουμε το στέκι μας και σήμερα, Πέμπτη 11 Οκτωβρίου, να το περιφρουρήσουμε με την παρουσία μας και να δηλώσουμε προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι ήρθαμε εδώ για να μείνουμε».

Υπενθυμίζεται ότι μόλις πρόσφατα το ηγετικό στέλεχος της αναρχικής ομάδας είχε προειδοποιήσει για δράσεις που «θα εκθεσουν υπηρεσίες»

Σύμφωνα με την ανάρτηση στον λογαριασμό της ομάδας στα social media, ο Ρουβίκωνας «θα ανοίγει σιγά σιγά νέους χώρους σε γειτονιές και πανεπιστήμια».