Τουλάχιστον 14 κλοπές από οχήματα είχαν πραγματοποιήσει δύο αλλοδαποί που συνελήφθησαν στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν ένα ακόμη Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Η επ’ αυτοφώρω σύλληψη τους έγινε το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης 13 Μαρτίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης. Ο λόγος για έναν 20χρονο υπήκοο Αλγερίας και έναν 26χρονο υπήκοο Τυνησίας. Από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε οι δράστες, από τον περασμένο Φεβρουάριο, προέβαιναν συστηματικά σε διαρρήξεις σταθμευμένων αυτοκινήτων, είτε παραβιάζοντας τις κλειδαριές είτε προβαίνοντας στην θραύση των υαλοπινάκων και στη συνέχεια εισέρχονταν στο εσωτερικό τους και αφαιρούσαν χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, έγγραφα και τιμαλφή.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί δεκατέσσερις περιπτώσεις κλοπών από οχήματα, σε διάφορες περιοχές των Νοτίων προαστίων (Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βάρκιζα). Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.