«Οι λογαριασμοί έχουν ανοιχτεί. Ας ανοίξουν ό,τι θέλουν», δήλωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αναφερόμενος στις πληροφορίες πως διατάχθηκε από την Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες για άνοιγμα λογαριασμών του Κώστα Σημίτη και ακόμα έξι προσώπων.

«Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», σημείωσε ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης (επί ΠΑΣΟΚ), μιλώντας στον ΣΚΑΙ και έκανε μάλιστα λόγο για παιχνίδια δικαστικών λειτουργών με βάση συζητήσεις καφενείου.

«Να ξέρουν όμως ότι αυτό θα τους έρθει μπούμερανγκ γιατί η ίδια η δημοκρατία με τους νόμους της έχει απαντήσεις», πρόσθεσε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Επίσης ανέφερε ότι ψάχνουν εδώ και καιρό να ενοχοποιήσουν τον Κώστα Σημίτη και βάζουν στο κάδρο και τη σύζυγο του και τον αδελφό του για μια κατάθεση ενός Γάλλου πρώην στελέχους της εταιρίας «Θαλής» που ενδιαφερόταν για το C4I, ο οποίος καταδικάστηκε στη Γαλλία γιατί δεν μπόρεσε να αποδείξει όσα ισχυριζόταν.

Σύμφωνα με τον πρώην Υπουργό στην κυβέρνηση προφανώς δίνουν κουράγιο στους ΑΝΕΛ λέγοντας τους «μείνετε, όλο και κάποιον θα βάλουμε φυλακή. Τα έχουμε ξαναζήσει αυτά» τόνισε.