Ο πατέρας επέμεινε πως δεν σκότωσε το παιδί και το βρήκε νεκρό στο σπίτι, υποστηρίζοντας πως «ήθελα να πάω να το θάψω αλλά δεν υπήρχε φτυάρι».

«Ακούστηκε ότι είμαι Χάνιμπαλ, ότι μαγείρεψα το παιδί και το έφαγα. Δεν έγινε ποτέ. Δεν είχα κίνητρο να σκοτώσω το παιδί μου. Δεν ζητώ συγχώρεση από τον Θεό αλλά από την ίδια μου την κόρη. Μου λείπει πάρα πολύ. Ήθελα να πάω να το θάψω αλλά δεν υπήρχε φτυάρι. Δεν ήθελα να τα κάνω όλα αυτά… Ήθελα να τη βάλω σε σακούλα αλλά το παιδί ήταν πέτρα και έσπασε. Αναγκάστηκα να κόψω κάποια κομμάτια και τα πήγα στα σκουπίδια. Σε μια στιγμή όλα κατέρρευσαν και φταίω εγώ για αυτό», είπε ο Μπακαρτζίεβ ενώπιον του δικαστηρίου.

«Η λογική λέει ότι πας το παιδί στο γιατρό όταν δεν φταις. Εσείς παίξατε θέατρο ότι το παιδί εξαφανίστηκε» είπε ο εισαγγελέας για να απαντήσει ο κατηγορούμενος: «δεν το έκανα κομματάκια, κομματάκια. Αναγκάστηκα».

«Τι θέλατε να αποκρύψετε;», ρώτησε ο δικαστής και ο κατηγορούμενος του απάντησε: «Τίποτα, φοβόμουν μην το μάθει η γυναίκα μου».

«Γιατί δεν το θάψατε, γιατί δεν θέλατε να βρεθεί το πτώμα;» είπε ο δικαστής με τον Μπακαρτζίεβ να σχολιάζει: «ίσως σε κάνουν τα ναρκωτικά».

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της απολογίας του επέρριψε ευθύνες στην μητέρα της Άννυ, λέγοντας ότι του άφησε την επιμέλεια του παιδιού ενώ ήξερε πως ήταν χρήστης.

Σήμερα απολογήθηκε και η μητέρα της Άννυ υποστηρίζοντας πως ο Μπακαρτζίεβ αγαπούσε πολύ το παιδί.

Η δίκη συνεχίζεται.