Η Νίκη Λειβαδάρη ένιωσε αδιαθεσία το βράδυ του Σαββάτου κατά τη διάρκεια εξόδου για ποτό μετά το τέλος της παράστασης «Stamboul Train» στην οποία συμμετείχε.

«Όπως έμαθα το βράδυ του Σαββάτου πήγε για ποτό με τον φίλο της. Ένιωσε αδιαθεσία και πόνους. Ο φίλος της την πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς ξεψύχησε» δήλωσε ο ηθοποιός, Φώτης Σπύρου στην εφημερίδα Espresso.

Ο Φώτης Σπύρου είπε μάλιστα πως είχε ανταλλάξει μηνύματα με την Νίκη Λειβαδάρη αφού είχαν κανονίσει να συναντηθούν την Κυριακή: «Το Σάββατο το βράδυ στις 10:55 μου έστειλε μήνυμα ότι "αύριο Κυριακή θα περάσω από την πρόβα να σε δω". Την επομένη την περίμενα αλλά δεν ήρθε. Τελείωσε η πρόβα και πήρα μια φίλη της. Μου είπε "έφυγε"... Δεν μπορώ να το πιστέψω».

Την είδηση του θανάτου της την έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Ακόμα μια συνάδελφος έφυγε ξαφνικά... Kαι πολύ νέα... Η Νίκη Λειβαδάρη… Καλό ταξίδι...».

Η Νίκη Λειβαδάρη ήταν πρόεδρος του «ΤΑΣΕΗ» (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών) και είχε αποφοιτήσει από το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και την Δραματική Σχολή «ΙΑΣΜΟΣ».

Η Νικη Λειβαδάρη συμμετείχε στις τηλεοπτικές σειρές:

  • 2009 «Μίλα μου Βρώμικα» Mega, σκην. Β. Κεχαγιάς- Μ. Κοντοβά, υπάλληλος υγειονομικού, 2 επεισόδια.
  • 2008 «Αληθινοί έρωτες» Alpha, σκην. Παναγιώτης Φαφούτης, (Ιουλία), α΄ ρόλος.
  • 2008 «Αληθινοί Έρωτες» Συμμετοχή στο σήριαλ του Alpha, σε σκηνοθεσία Νίκου Κρητικού, (φοιτήτρια).

Στο θέατρο:

  • 2009 - 2010 «Que sera sera» της Ν. Λειβαδάρη και Α. Γκολεμά, σκην. Ν. Λειβαδάρη, στο Νεοκλασικό κτίριο του Κόμη
  • 2008 - 2009 «Η Κούλα η Κατσικούλα και το κλεμμένο τραγούδι» του Ευγένιου Τριβιζά, σκην. Κών/νου Φαρμασώνη, θέατρο ΗΒΗ.
  • 2007-2008 «Πεντανόστιμη» της Λένας Διβάνη, θέατρο Τρένο στο Ρουφ, σκην. Τατιάνας Λύγαρη ( Πεντανόστιμη)
  • 2007 «Solitunes» Συμμετοχή στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών «Θεατρική Δράση 2» με την ομάδα «Σελάνα». Θέατρο της Άνοιξης σκην. Ομάδα Σελάνα.
  • 2007 Συμμετοχή στο 1ο Φεστιβάλ Διαφορετικότητας με το video-art «Greetings» της ομάδας Activo που διοργανώθηκε στον πολυχώρο Booze.