Ένα περίεργο περιστατικό κατήγγειλε μέσω Facebook το ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα», Γιώργος Καλαϊτζίδης, αναρτώντας μάλιστα και σχετικές φωτογραφίες.

Σύμφωνα με τον Καλαϊτζίδη, άγνωστοι έγραψαν απειλητικά συνθήματα έξω από τα σπίτια δύο μελών της αναρχικής ομάδας, με τον ίδιο να... προειδοποιεί: «Θα κοπεί όποιο χέρι απλωθεί σε άνθρωπο δικό μας».

Το κείμενο της ανάρτησης:

Χτες το βράδυ,φασίστες έγραψαν απειλητικά συνθήματα εξω απο τα σπίτια δυο συντρόφων μας.Εδω και πολύ καιρό τα σπίτια των περισσοτέρων απο μας είναι σε αστυνομικό κλοιό.Οι παρακολουθήσεις απο την ασφάλεια είναι καθημερινές.Παίρνουν κάθε μέρα συντρόφους-σες μας απο τον δρόμο και τους πάνε στην ΓΑΔΑ.Μας έρχονται συνέχεια κλήσεις με καινούργιες υποθέσεις και κατηγορίες.Τα μίντια συστηματικά ρίχνουν τόνους λάσπης στην ομάδα μας.Ο άρειος πάγος κάθε τρείς και λίγο κάνει έρευνες που μας αφορούν.Και τώρα έχουμε και τους ναζί κάτω απο τα σπίτια μας.

Μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο: Ο Ρουβίκωνας θα περιφρουρήσει τα σπίτια και την ασφάλεια των μελών του.Και ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΟΠΟΙΟ ΧΕΡΙ ΑΠΛΩΘΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.