«Απροσδιόριστη» χαρακτηρίζει την αιτία θανάτου των τριών γυναικών που έχασαν τη ζωή τους όταν ξέσπασε φωτιά στην κουζίνα της ταβέρνας στην Καλαμάτα όπου εργάζονταν.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, διενεργήθηκε νεκροψία-νεκροτομή από τον ιατροδικαστή Νίκο Κωτακίδη, ο οποίος στην έκθεσή του συμπεραίνει ότι η αιτία θανάτου είναι, προσωρινά, απροσδιόριστη.

Με τη μακροσκοπική εξέταση ανιχνεύθηκε αιθάλη στις τραχείες των τριών θυμάτων και όπως ο ίδιος είπε μπορεί να αποκλείσει ότι ο θάνατός τους επήλθε από έκρηξη ή ότι κάηκαν, καθώς, διευκρίνισε, πως δεν βρήκε κακώσεις στα θύματα κι ούτε είχαν σοβαρά εγκαύματα.

Έτσι, εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων (που δεν αναμένεται να βγουν σε λιγότερο από 4-5 μήνες), δεν μπορεί να προσδιοριστεί η ακριβής αιτία θανάτου.

Οι τρεις άτυχες γυναίκες κηδεύονται σε κλίμα βαθιάς οδύνης με διαφορά λίγων ωρών, αφήνοντας πίσω τους θλίψη και μεγάλο πόνο σε συγγενικό και φιλικό περιβάλλον.

Χθες Δευτέρα, πήρε εξιτήριο η 27χρονη εργαζόμενη, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει ίσως σήμερα και για τον 53χρονο ιδιοκτήτη.

Το βαρύ κλίμα αποτυπώνεται και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου συγγενείς και φίλοι στέλνουν τα δικά τους μηνύματα θλίψης, αλλά και συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων.

Ραγίζει καρδιές το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του συζύγου της Αδαμαντίας Κωνσταντινέα, που έγραψε: «Τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο χωρίς εσένα δίπλα μου, τίποτα δεν μπορεί να αναπληρώσει το κενό που αφήνεις πίσω σου, τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την αγάπη και την στοργή με την οποία μεγάλωσες τα παιδιά μας, τίποτα δεν μπορεί να με κάνει να σταματήσω να σε αγαπώ μέχρι να τερματίσει και το δικό μου ταξίδι. Ένα ταξίδι που ονειρευόμασταν να το φτάσουμε μαζί ως το τέρμα του αλλά... Καλό παράδεισο καρδιά μου και καλή αντάμωση».