Στις 10 το πρωί της Τετάρτης απολογείται ο 54χρονος άνδρας που κατηγορείται ότι σκότωσε την πρώην γυναίκα του στο χωριό Αγναντερό της Καρδίτσας.

Όπως αναφέρει το karditsalive.net, ο άνδρας που κατηγορείται ότι σκότωσε με μαχαίρι την κατά τρία χρόνια μικρότερη εν διαστάσει σύζυγό του μεταφέρθηκε από την Αστυνομική Δ/νση Καρδίτσας όπου κρατείται στο Δικαστικό Μέγαρο, όπου και πήρε προθεσμία για ν’ απολογηθεί.

Ο κατηγορούμενος δεν συνοδευόταν από δικηγόρο κατά την παρουσία του στα δικαστήρια.

Σύμφωνα με το trikalanews.gr, ο φερόμενος ως δράστης ήταν παντρεμένος με το θύμα, είχαν δύο κόρες και το τελευταίο διάστημα ήταν σε διάσταση.

Εκείνος έμενε στο σπίτι τους στο Αγναντερό και η σύζυγός του στην Καρδίτσα.

Μαρτυρίες από τους γείτονες στο χωριό λένε ότι ο δράστης επανειλημμένα στο παρελθόν είχε δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα με τον πατέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το trikalanews.gr, λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Δευτέρας πήγε σε γειτονικό συγγενικό του σπίτι, συγκεκριμένα σε μια θεία του, και της είπε σε κατάσταση αμόκ «ειδοποίησε την Αστυνομία, γιατί σκότωσα την γυναίκα μου».

Ακόμη έγινε γνωστό ότι το θύμα είχε ένα παλιό σπίτι στο Αγναντερό όπου είχε μαζέψει τουλάχιστον 20 σκυλιά, και για να τα ταΐζει πηγαινοέρχονταν καθημερινά από την Καρδίτσα, και κάποιες από αυτές τις φορές πήγαινε στο σπίτι του εν διαστάσει συζύγου της.

Τέλος μαρτυρίες από το χωριό αναφέρουν ότι ο φερόμενος ως δράστης ήταν γνωστό ότι αντιμετώπιζε από χρόνια ψυχολογικά προβλήματα.