Ο 21χρονος και ο 19χρονος, φέρονται λίγες μέρες πριν από τη δολοφονία να άρπαξαν με τη βία δύο ανήλικα κορίτσια, να τα έβαλαν σε ΙΧ αυτοκίνητο και να τα οδήγησαν σε απόμακρο σημείο.

Γονέας που έπεισε τα δυο παιδιά να απευθυνθούν στις αρχές κατήγγειλε στον ΑΝΤ1 ότι λίγο πριν γίνει η δολοφονία οι δυο δράστες ήθελαν να ξεμοναχιάσουν τα δύο 17χρονα κορίτσια:

Δύο ή τρεις μέρες πριν γίνει η δολοφονία, ήταν για καφέ η κόρη μου με την παρέα της και ήρθανε αυτοί οι δύο, ξεμοναχιάσανε δυο κοριτσάκια 17χρονα, τα βάλανε με το ζόρι σ' ένα αυτοκίνητο, σε ένα NISSAN μαύρο και δεν τα αφήσανε να βγουν. Και ευτυχώς τις πήρανε χαμπάρι οι υπόλοιποι της παρέας, αυτός (ο 19χρονος) βέβαια έφυγε με σπινιές από το σημείο. Όταν τις είχανε στο αυτοκίνητο προσπάθησαν να τους δώσουνε βότκα και λέγανε “πιείτε και θα σας μείνει αξέχαστη αυτή η βραδιά”. Επειδή φωνάζαν τα κορίτσια και επειδή τις παίρνανε τηλέφωνο από την παρέα, μάλλον φοβηθήκανε αυτοί και τις κατεβάσανε στο δρόμο, έξω από την πόλη.

Προσπάθησα να τις πείσω για να πάμε να κάνουμε μια καταγγελία, δεν θέλανε τα κορίτσια, μετά ήταν αργά. Τελικά, αφού έγινε το κακό, με το ζόρι τις πήγα στο λιμεναρχείο και στην ανακρίτρια και τα καταθέσανε. Ίσως αν γινόταν τότε η καταγγελία και τους καλούσε ο εισαγγελέας για να τους μιλήσει, ίσως να μην είχαμε αυτήν την έκβαση.

Εν τω μεταξύ, στις φυλακές οδηγείται προσωρινά, με σύμφωνη απόφαση Εισαγγελέα και Ανακρίτριας, ο 23χρονος που κατηγορείται και για τον βιασμό 19χρονης κοπέλας ΑΜΕΑ, μαζί με τον 19χρονο δράστη της δολοφονίας της φοιτήτριας στη Ρόδο.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει η μεταγωγή του 19χρονου, από τις φυλακές των Γρεβενών όπου κρατείται στη Ρόδο, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τη νέα αυτή υπόθεση που τον κατηγορούν.