Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ Πέμπτη και Παρασκευή σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της Αττικής λόγω της επίσημης επίσκεψης στην Ελλάδα της καγκελαρίου της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ.

Οι ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά, με βάση το μη ανακοινώσιμο για λόγους ασφαλείας δρομολόγιο της κ. Μέρκελ, ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Από τη Διεύθυνσή Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Η ΕΛ.ΑΣ. ζητεί από τους οδηγούς των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Επί ποδός 2.000 αστυνομικοί

Επισημαίνεται ότι για την υλοποίηση των μέτρων ασφαλείας που προγραμματίζονται για την επίκεψη θα χρησιμοποιηθούν πάνω απο 2.000 αστυνομικοί όλων των υπηρεσιών.

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται σύσκεψη στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, όπου συζητούνται οι τελευταίες λεπτομέριες για την εφαρμογή των μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των άλλων συζητιέται και η απαγόρευση των συγκεντρώσεων που έχουν αναγγελθεί για αύριο στις 18.00 στο κέντρο της Αθήνας.