Ένα απίστευτο ατύχημα που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό 25χρονης φοιτήτριας σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στο κέντρο της Λαμίας.

Ο οδηγός ενός φορτηγού επιχείρησε να το ανεβάσει σε πεζοδρόμιο μπροστά από επιχείρηση και χρησιμοποίησε σιδερένιο πέδιλο (τάκο) για τη στήριξη του πίσω λάστιχου.

Ωστόσο την ώρα που επιχειρούσε να ανέβει στο πεζοδρόμιο, έσκασε το λάστιχο που κοντραριζόταν με τον τάκο, με αποτέλεσμα αυτός να εκτοξευτεί.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, o τάκος εκτοξεύτηκε σε απόσταση 25 μέτρων και χτύπησε στο πόδι μια νεαρή κοπέλα που περνούσε από το σημείο.

Η δύναμη με την οποία χτύπησε την κοπέλα ήταν τόση ώστε να της προξενήσει τραύμα στο πόδι και να χρειαστεί η άμεση μεταφορά της στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι ιδιοκτήτες καταστημάτων που βγήκαν πρώτοι να δουν τι έγινε, έκαναν λόγο για ατυχία της κοπέλας αφού την χτύπησε από τόση μεγάλη απόσταση, από την άλλη όμως έλεγαν ότι στάθηκε τυχερή που δεν τη χτύπησε στο κεφάλι, καθώς τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα.

Στο σημείο βρέθηκε και πλήρωμα της Τροχαίας Λαμίας για την καταγραφή του τραυματισμού και των στοιχείων του οδηγού του φορτηγού.