Μία ακόμη λίστα αγοραστών κοκαΐνης, που «καίει» πλήθος επωνύμων της κοσμικής Αθήνας, βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας, μετά την πλήρη διαλεύκανση των δράσεων και των επαφών που είχαν τα μέλη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, που εξαρθρώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso», ανάμεσα τους βρίσκονται και άτομα υπεράνω πάσης υποψίας, όπως γιατροί και επιχειρηματίες, καθώς και το όνομα μίας πολύ γνωστής τραγουδίστριας.

Κάπως έτσι, στα χέρια των αξιωματικών της Δίωξης Ναρκωτικών βρέθηκαν τα κινητά της σπείρας της κοκαΐνης τα οποία χρησιμοποιούσαν για να διακινούν ναρκωτικά -να κάνουν ντελίβερι οπουδήποτε για την ακρίβεια- 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, αργίες και γιορτές, σε θαμώνες νυχτερινών κέντρων διασκέδασης, αλλά και σε επώνυμους πελάτες.

Η Αστυνομία ζήτησε άμεσα την άρση τηλεφωνικού απορρήτου με αποτέλεσμα να καταλήξει στα χέρια τους ένα πελατολόγιο άνω των 700 ατόμων, τα οποία φέρονται συστηματικά να αγόραζαν ποσότητες κοκαΐνης και MDM -κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη- από τα μέλη της σπείρας.

Όλες αυτές οι επικοινωνίες, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αποκρυπτογραφήθηκαν από την Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, έπειτα από την άρση απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών, προκύπτοντας έτσι οι τηλεφωνικοί αριθμοί των πελατών της συγκεκριμένης σπείρας, αλλά και οι συνδέσεις που ήταν στο όνομα τους.

Σύμφωνα πάντα με την «Espresso», στη λίστα που έφθασε στα χέρια της ανακρίτριας, βρίσκονται τα ονόματα πολύ γνωστής τραγουδίστριας που πέρασε από ριάλιτι, γνωστού μάνατζερ από τα βόρεια Προάστια, μεγαλογιατρών (καρδιολόγων, οδοντιάτρων και παθολόγων), επιχειρηματιών, αλλά και ιδιοκτητών νυχτερινών κέντρων διασκέδασης.

Η λίστα με τα ονόματα φωτιά βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας και τις επόμενες ώρες αρκετοί από αυτούς, ανάμεσά τους και η γνωστή τραγουδίστρια, αναμένεται να περάσουν το κατώφλι της πρώην σχολής Ευελπίδων για να δώσουν εξηγήσεις.