Η ιατροδικαστική εξέταση στις τρεις γυναίκες που εντοπίστηκαν νεκρές στην παραποτάμιο περιοχή στο Ισαάκιο Διδυμότειχου -στο Πραγγί Έβρου- έδειξε ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. 

Οι τρεις γυναίκες εντοπίστηκαν μαχαιρωμένες και πλέον οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα σενάρια, γι’ αυτή την τριπλή εγκληματική ενέργεια. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν τα θύματα έφεραν πάνω τους χαρτιά που να δηλώνουν την ταυτότητά τους, ενώ παραμένει άγνωστος και ο χρόνος του θανάτου τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι σοροί, που εντοπίστηκαν σε περιοχή με πυκνή βλάστηση και καλαμιές, ανήκουν σε γυναίκες νεαρής ηλικίας -όχι πάνω από 35 ετών-, ενώ η μία ενδέχεται να είναι και ανήλικη. Δεν βρέθηκε κανένα στοιχείο που να μπορεί να αποδείξει την ταυτότητά τους. 

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι τις τρεις νεκρές γυναίκες εντόπισε αγρότης ο οποίος πήγε στην περιοχή για να οργώσει το χωράφι του και ειδοποίησε την Αστυνομία. 

Οι σοροί έχουν μεταφερθεί στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης όπου θα συνεχιστεί η εξέταση για να επιχειρηθεί ταυτοποίηση μέσω DNA ενώ το μαχαίρι βρέθηκε κοντά στο σημείο όπου βρέθηκαν νεκρές οι τρεις γυναίκες και θα μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.