Κορυφώνεται το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου. 

Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις παρατηρήθηκαν και ουρές στα διόδια.

Σύμφωνα με το evia365.gr όσοι επιστρέφουν από Χαλκίδα αντιμετωπίζουν έντονη κίνηση προς Αθήνα και ειδικά στα διόδια. 

Σύμφωνα με την τροχαία, την πρωτεύουσα εγκατέλειψαν περίπου 300.000 οχήματα για το τριήμερο.

Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς βρίσκεται σε ισχύ έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού το οποίο προειδοποιεί για έντονα φαινόμενα αρχικά από την Κέρκυρα και την Πελοπόννησο και μετά σε περιοχές της Μακεδονίας. 

Από αύριο Τρίτη 20 Φεβρουαρίου προβλέπεται να επηρεαστούν: 

Α. Κατά διαστήματα το Ιόνιο, η δυτική και νότια Πελοπόννησος και πιθανόν η δυτική Στερεά, η Ήπειρος και η Κρήτη (κυρίως δυτική και νότια).
Βαθμιαία τα Δωδεκάνησα και πιθανόν οι Κυκλάδες.

Από το βράδυ τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν η κεντρική Στερεά και η Θεσσαλία.

Β. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας (από 600-700 μέτρα) και Ηπείρου και κεντρικής Στερεάς (από 700-800 μέτρα).

Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 

Α. Κατά διαστήματα το Ιόνιο, η δυτική και νότια Πελοπόννησος, η δυτική Στερεά, η Ήπειρος, η Κρήτη (κυρίως δυτική και νότια), τα Δωδεκάνησα, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, η κεντρική Στερεά, η Θεσσαλία και πιθανόν οι Κυκλάδες και η κεντρική Μακεδονία.
Από το μεσημέρι τα νησιά του βορείου Αιγαίου και πιθανόν η Θράκη και η ανατολική Μακεδονία.

Β. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και νωρίς το πρωί και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας (από 700-800 μέτρα) και της Ηπείρου και κεντρικής Στερεάς (από 800 μέτρα).

Την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 

Θα διατηρηθούν αρχικά τα φαινόμενα στις παραπάνω περιοχές αλλά μέχρι το βράδυ θα περιοριστούν κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.