Φως στην υπόθεση δολοφονίας των τριών γυναικών που βρέθηκαν μαχαιρωμένες σε χωράφι στον Έβρο επιχειρούν να ρίξουν οι Αρχές.

Οι τρεις γυναίκες εντοπίστηκαν από αγρότη σε χωράφι στην περιοχή του Πραγγίου Διδυμοτείχου, μαχαιρωμένες στο λαιμό και το στήθος.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης και εντόπισε τις αλλοδαπές γυναίκες, οι οποίες εικάζεται πως είναι συγγενείς μεταξύ τους, ενδεχομένως μητέρα με τις κόρες τις, με την ηλικία τους να κυμαίνεται από τα 15 έως και τα 30 περίπου έτη.

Μάλιστα, οι δύο από τις τρεις είχαν δεμένα τα χέρια και τα πόδια με σχοινιά ενώ εντοπίστηκαν σε απόσταση λίγων μέτρων από την πρώτη γυναίκα.

Το μαχαίρι του εγκλήματος βρέθηκε σε κοντινή απόσταση και από την έρευνα προέκυψε πως πρόκειται για οδοντωτό μαχαίρι που χρησιμοποιείται από κυνηγούς ή και δύτες. Το μαχαίρι μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να ανιχνευθούν δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Ο ιατροδικαστής που ολοκλήρωσε την πρώτη εξέταση διαπίστωσε ότι οι τρεις γυναίκες έφεραν βαθιά χτυπήματα σε λαιμό και στήθος.

Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το κίνητρο της ληστείας καθώς οι γυναίκες είχαν μαζί τους τα προσωπικά τους αντικείμενα. Ωστόσο έλειπαν οι ταυτότητές τους με αποτέλεσμα να μην έχει διευκρινιστεί για ποιες πρόκειται.

Στις έρευνες θα συμμετάσχει και κλιμάκιο της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Φοβισμένοι οι κάτοικοι

Οι κάτοικοι των παρακείμενων περιοχών έχουν θορυβηθεί μετά τον εντοπισμό των τριών γυναικών. Πολλοί συγκεντρώθηκαν στο σημείο όπου βρέθηκαν οι γυναίκες, σύμφωνα με το evros-news.gr και πλέον το σημείο έχει αποκλειστεί από την αστυνομία.

«Μένουμε εδώ και θέλουμε να μας ενημερώσετε τί ακριβώς συνέβη. Κινδυνεύουμε ανά πάσα στιγμή να έχουμε την τύχη των άτυχων αυτών γυναικών και να μας βρουν και μας σφαγμένους μέσα στα σπίτια μας. Καθημερινά ζούμε την επικίνδυνες αυτή κατάσταση», είπαν κάτοικοι διαμαρτυρόμενοι στον αστυνομικό διευθυντή Ορεστιάδας, Πασχάλη Συριτούδη.