Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε ο άτυχος μαθητής που βρήκε τραγικό θάνατο στη Μεσσηνία, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, επιστρέφοντας από το σχολείο του.

Εκατοντάδες κόσμου βρέθηκαν σήμερα Σάββατο στην Αίπεια για να πουν το τελευταίο αντίο στον άτυχο Νίκο.

Οι λεπτομέρειες για το τραγικό τροχαίο συγκλονίζουν πάντως οι λεπτομέρειες που έρχονται στη δημοσιότητα από το τραγικό τροχαίο.

Ο άτυχος Νίκος, σύμφωνα με τους συμμαθητές του, είχε ξεχάσει εκείνη την ημέρα το μαθητικό του πάσο, και έτσι δεν επέστρεψε με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ στο σπίτι, καθώς όπως τους είπε «άστο θα με κατεβάσουν κάτω, θα πάω με τα πόδια»

Οι συμμαθητές του άτυχου Νίκου καταγγέλλουν ότι την προηγούμενη μέρα είχε γίνει περιστατικό με μαθητή που δεν είχε μαζί του το πάσο στο λεωφορείο, με αποτέλεσμα να τον κατεβάσουν(!) από το λεωφορείο. Αυτό το περιστατικό είχε μαθευτεί στο σχολείο και ήταν ο λόγος που οδήγησε τον άτυχο μαθητή να επιλέξει να πάει με τα πόδια…

Τραγική επίσης ειρωνεία είναι ότι ο μικρότερος αδερφός του, που σχόλασε λίγο αργότερα, μπήκε σε ταξί ενός φιλικού τους προσώπου, καθώς ο οδηγός του ταξί προσφέρθηκε αυτοβούλως να τον μεταφέρει σπίτι του. Στη διαδρομή για το σπίτι, ο ταξιτζής βρέθηκε μπροστά στο τροχαίο που μόλις είχε συμβεί, και αφού κατέβηκε από το όχημα διαπίστωσε ότι ο σοβαρά τραυματισμένος ήταν ο 15χρονος Νίκος.

Στο μεταξύ συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες της Αστυνομίας για τη διερεύνηση των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος, που έγινε στις 14:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 18 Ιανουαρίου στην παλιά E.O. Καλαμάτας – Τρίπολης στο ύψος της Αιθαίας, έξω από το Ζαχαροπλαστείο Καρδάση, και είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 15χρονου Νίκου Hρ. Δημόπουλου, μαθητή της Α’ Λυκείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Messinialive, η αυτόβουλη εμφάνιση μία ώρα μετά το δυστύχημα ενός 28χρονου Ρομά στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και η ομολογία του ότι αυτός είναι ο οδηγός του ασημί αυτοκινήτου και δράστης του τροχαίου, “μπάζει” από παντού, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως οδηγός του αυτοκινήτου έπεσε σε αντιφάσεις.

Βεβαίως, αναμένονται και τα αποτελέσματα της εξέτασης του αυτοκινήτου, για δακτυλικά αποτυπώματα και δείγμα DNA, ώστε να γίνει η ταυτοποίηση του οδηγού που οδηγούσε το όχημα.

Πηγή: messinialive.gr