Νέα παρέμβαση εισαγγελέα προκάλεσε η εκπομπή του γνωστού οπαδού του Ολυμπιακού Τάκη Τσουκαλά, για σχόλιά του για τον διαιτητή Θανάσης Τζήλο, που λίγες μέρες αργότερα δέχτηκε επίθεση. 

Η προκαταρκτική εξέταση που διενεργείται από τον αναπληρωτή αθλητικό εισαγγελέα Απόστολο Γραμμένο, που έχει εντολή να διαπιστώσει αν αποτελούν παράβαση του νόμου σχετική με την πρόκληση αθλητικής βίας. 

Η ερευνώμενη εκπομπή προβλήθηκε διαδικτυακά στις 10 Δεκεμβρίου του 2018 και κατά την διάρκεια της ο Τάκης Τσουκαλάς με συμπαρουσιαστή τον Άκη Βαρδαλάκη, σχολίασαν το παιχνίδι ΟΣΦΠ - Ξάνθη που έληξε 1-1, με επικριτικά σχόλια για τον διαιτητή.

Μεταξύ άλλων είπαν: «Να προσέχετε με το μηχανάκι εκεί που κυκλοφορείτε. Είναι 6 εκατομμύρια κατάρες, τις δικαιούστε όλοι. Άμα η κατάρα έχει βάση, να προσέχετε. Ο Θεός είναι μεγάλος. .Και η ζωή είναι μικρή. Μη μικρύνει κι άλλο».

Ο Τάκης Τσουκαλάς είχε προκαλέσει πρόσφατα κι άλλη παρέμβαση σχετικά με τα σχόλια για τον αδερφό του Γιάννη Αντετοκούνμπο και μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Θανάση.