Προτομή του Κωνσταντίνου Κατσίφα που σκοτώθηκε στους Βουλιαράτες την 28η Οκτωβρίου ετοιμάζει ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος.

Το δημοτικό συμβούλιο Άργους-Μυκηνών με πρωτοβουλία του δημάρχου, εξέδωσε ψήφισμα για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, μέσω του οποίου ζητάει τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ο κ. Καμπόσος ανακοίνωσε επίσης πως θα δοθεί το όνομα του Κωνσταντίνου Κατσίφα σε δρόμο της πόλης του Άργους.

Η προτομή του Κωνσταντίνου Κατσίφα, είναι η δεύτερη που δημιουργείται στο Άργος, μετά από του Κωνσταντίνου Πανανά, γιατί «είναι ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η σύγχρονη ιστορία μας», όπως χαρακτηριστικά είπε ο Δημήτρης Καμπόσος.

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Καμπόσος διεγράφη από τη ΝΔ τον Ιούνιο του 2018 εξαιτίας σχολίων που είχε κάνει για την επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη.

Αρχικά είχε υποστηρίξει πως «αυτή είναι η μοίρα των προδοτών» σε ανάρτησή του στο Facebook, αλλά στη συνέχεια ισχυρίστηκε πως το σχόλιο έγινε από τους συνεργάτες του που διαχειρίζονται τους προσωπικούς του λογαριασμούς. Ο κ. Καμπόσος επανήλθε εκ νέου όταν προχώρησε σε αντισημιτικά σχόλια λέγοντας ότι όσα λέει ο Γιάννης Μπουτάρης τα λέει επειδή είναι αρεστός των Εβραίων και... φοράει το καπελάκι ενώ τον χαρακτήρισε «γέρο φουκαρά». Μετά τη διαγραφή του ο κ. Καμπόσος δήλωσε: «δεν αισθάνομαι ότι έχω διαπράξει κάποιο έγκλημα για να ντρέπομαι».