«Συμβόλαια θανάτου» δεκάδων χιλιάδων ευρώ κανόνιζαν μέσω από τις φυλακές Κορυδαλλού -και από άλλα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας- τα ηγετικά στελέχη της αλβανικής μαφίας.

Τα όσα έχει καταγράψει ο υπέρ-κοριός της ΕΥΠ και έρχονται στο φως της δημοσιότητας, δείχνουν την ευκολία με την οποία κινούνταν οι σκληροί ποινικοί και έδιναν εντολές ακόμη και για δολοφονίες αντιπάλων τους, πίσω από τα κάγκελα.

Μία από τις πιο πρόσφατες συνομιλίες έγινε το βράδυ της Κυριακής 15 Φεβρουαρίου, ανάμεσα σε έναν 28χρονο Βούλγαρο κρατούμενο για ανθρωποκτονία στις φυλακές Δομοκού, με τον 41χρονο «ψήστη» (σ.σ. πληρωμένο δολοφόνο της αλβανικής μαφίας) ο οποίος φέρεται να λειτουργεί κατ’ εντολή του «Κλόντι».

Στόχος ένας υπήκοος Πακιστάν, για τον οποίον το «συμβόλαιο θανάτου» φτάνει τις 30.000 ευρώ, με τις 20.000 ευρώ να είναι για τον φυσικό αυτουργό -το «πιστόλι»- και τα υπόλοιπα χρήματα για τον σκληρό ηγέτη της αλβανικής μαφίας των φυλακών και τον Βούλγαρο μεσάζοντα.

Βούλγαρος (μεσάζοντας για εκτελεστή): Μια φορά άμα ξεκινήσεις αυτή η δουλειά, μετά είναι πολλές δουλειές. Μια σφαίρα στο κεφάλι, γεια σας

«Ψήστης»-πληρωμένος δολοφόνος: Μη λες τέτοια στα τηλέφωνα

Βούλγαρος: Να κοιτάξει να φτιάξει καλά τα χαρτιά, με τα λεφτά αυτά που θα πάρεις. Έχουν πολλές δουλειές που θα κάνεις, πολλά κοτόπουλα (υποψήφια θύματα). Πότε θα είσαι έτοιμος για να φάμε το κοτόπουλο, το καθυστερείς και θα βρει άλλον ο άλλος. Άμα δεν έχεις την καρδιά, ρε φίλε, πες μου να βρούμε άλλον

«Ψήστης»: Δεν σου έχω αρνηθεί ποτέ. Το μόνο που θέλω είναι να βρω ένα σπίτι

Βούλγαρος: Το αφεντικό που δίνει τη δουλειά είναι ο «Κλόντι». Αυτός που έφαγε τον δικηγόρο (Μιχάλη Ζαφειρόπουλο), που έδωσε την εντολή. Αυτός μόνο συμβόλαια κάνει. Κοίτα άμα πάρεις τα λεφτά και δεν τον φας, εγώ θα έχω πεθάνει, θα με έχουν σκοτώσει

«Ψήστης»: Εγώ για σένα γ....... όλη την Ελλάδα, όχι το Πακιστάν...

Αξίζει, τέλος, να σημειώσουμε ότι ο Βούλγαρος μεσάζοντας επιχειρώντας να ντοπάρει ψυχολογικά τον 41χρονο «ψήστη» του λέει ότι το επόμενο «συμβόλαιο θανάτου» που θα κληθεί να εκτελέσει είναι αξίας 50.000 ευρώ, ενώ του μιλάει και για «δουλειές» ακόμη και 500.000 ευρώ!