Το σεξ μέσα στο νερό είναι μία από τις πιο δημοφιλείς φαντασιώσεις ιδίως το καλοκαίρι που η σεξουαλική επιθυμία ανεβαίνει.

Πριν όμως ικανοποιήσετε τις φαντασιώσεις αυτές, καλό είναι να έχετε στο μυαλό σας ότι αν κάνετε σεξ μέσα στην θάλασσα υπάρχει περίπτωση να βρεθείτε αντιμέτωποι με 5 βασικούς κινδύνους.

Ποιοι είναι αυτοί;

1. Η περιεκτικότητα αλατιού στο θαλασσινό  νερό μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό στον κόλπο αλλά και στο πέος σύμφωνα με τον σεξολόγο  Αλμπέρτο Ντομίνγκεζ Μπαλί.

2. Από τα παράσιτα και τα βακτήρια που βρίσκονται μέσα στο νερό μπορεί να προκληθούν λοιμώξεις –τόσο στην θάλασσα όσο και στην πισίνα. Σύμφωνα με τον διάσημο σεξολόγο ο κίνδυνος  προσβολής από τις συγκεκριμένες λοιμώξεις είναι μεγαλύτερος στις λίμνες και τα ποτάμια.

3. Η σεξουαλική επαφή μέσα στο νερό μπορεί να μην είναι πολύ ευχάριστη και να γίνει οδυνηρή καθώς το νερό αφαιρεί την φυσιολογική λίπανση, σύμφωνα με την χιλιανή εφημερίδα El Ciudadano.

4. Το νερό μπορεί να επηρεάσει την αποτελεσματικότητα του  προφυλακτικού ενώ  το αλάτι αυξάνει την πιθανότητα να σπάσει  σύμφωνα με τις δηλώσεις του Δρ. Μπαλί  στην τηλεοπτική εκπομπή Un Nuevo Día. Συνεπώς το προφυλακτικό δεν παρέχει προστασία.

5. Υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να προκληθεί κάποιου είδους ατύχημα από τα κύματα κι έτσι η σεξουαλική επαφή αντί να μας δώσει ευχαρίστηση να καταλήξει σε… τραγωδία.

Όπως μπορείτε να δείτε, το σεξ στο νερό είναι μια περιπέτεια που μπορεί να προκαλέσει  κάποια προβλήματα.

Έτσι, αν αποφασίσετε να το δοκιμάσετε να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας τους πέντε αυτούς κινδύνους και να το απολαύσετε όσο το δυνατόν με μεγαλύτερη ασφάλεια.