«Ηθικοί αυτουργοί στη δολοφονία της κόρης μου οι αστυνομικοί της Ρόδου» δηλώνει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, καθώς «συγκάλυψαν» όπως λέει την καταγγελία που είχε κάνει η κόρη του για βιασμό.

«Δεν προχώρησαν τα προβλεπόμενα από τις αστυνομικές Αρχές. Πήγε το κορίτσι και το διώξανε επειδή λέει πέρασε μια βδομάδα. Κι επειδή πέρασε; Δεν πρέπει να πάρουν τα στοιχεία, να δουν τι έγινε; Να ενδιαφερθούν σαν άνθρωποι; Άρα λοιπόν υπάρχουν και απάνθρωποι αστυνομικοί. Που δεν είναι γονείς. Δεν σέβονται την αξιοπρέπεια ενός κοριτσιού;» ξεσπά ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, και ζητά να αποδοθούν ευθύνες από την ΕΛΑΣ. «Αυτός πρέπει να καταδικαστεί από την ελληνική αστυνομία. Όποιοι ήταν εκείνη την ημέρα εκεί, θα πρέπει να διερευνηθεί» καταλήγει ο κ. Τοπαλούδης.

Νωρίτερα την Παρασκευή, ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη, Αλέξης Κούγιας, επεσήμανε ότι βρίσκονται στο «σκοτάδι» σχετικά με την πρόοδο των ερευνών και ότι «η αναπαράσταση του εγκλήματος θα δείξει τα ψέματα των δύο κατηγορουμένων».

Τι έδειξε η άρση απορρήτου του κινητού της Ελένης

Με μία φίλη της αντάλλασσε μηνύματα η άτυχη Ελένη Τοπαλούδη την ημέρα της δολοφονίας της, όπως φάνηκε από την άρση απορρήτου στο τηλέφωνο της φοιτήτριας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Μαζί σου», η 21χρονη μιλούσε με τη φίλη της επί 1,5 ώρα, από τις 22.11 μέχρι τις 23.42.

«Με την Ελένη μιλήσαμε τελευταία φορά στις 27 Νοεμβρίου για περίπου μιάμιση ώρα. Μου είπε ότι συναντήθηκε με έναν φίλο μας και ότι είναι κουρασμένη και θα πήγαινε να κοιμηθεί. Δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι κινδύνευε από κάτι» δηλώνει η φίλη της Ελένης.

Έπειτα, περίπου στις 1:15 τα μεσάνυχτα έστειλε μήνυμα στην φίλη της, όπου της έγραφε: «Σε μία ώρα πάρε με τηλέφωνο». Την ώρα εκείνη, η φοιτήτρια ήταν ήδη με τους κατηγορούμενους για τη δολοφονίας.