Η πρώην βουλευτής, ερωτώμενη αν είναι μέλος της οργάνωσης απάντησε «Είμαι σύζυγος του γραμματέα. Είναι οικογένειά μου, δεν ξέρω αν αυτό θεωρείται μέλος» ενώ ισχυρίστηκε πως απέκτησε συχνότερη επαφή με την οργάνωση, καθως ο σύζυγός της δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και εκείνη τον πήγαινε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Ερωτώμενη σχετικά με την άποψή της για τους αλλοδαπούς, δεν πρωτοτύπησε λέγοντας πως υποστηρίζει «ό,τι λέει ο νόμος. Όποιος είναι παράνομος να απελαθεί», κλείνοντας όμως τη φράση της και  δυσανασχετώντας εμφανώς πρόσθεσε «όποιος είναι νόμιμος, είναι νόμιμος». Ερωτώμενη σχετικά με παλιότερους χαρακτηρισμούς της για μετανάστες όπως «υπάνθρωποι» την δικαιολόγησε λέγοντας «υπάνθρωπος είναι όποιος σκοτώνει για μια κάμερα, ανεξαρτήτως χρώματος».

Υποστήριξε ακόμα ότι έμαθε για την δολοφονία το μεσημέρι της επόμενης ημέρας και όταν την πήραν από τα κεντρικά γραφεία, για να την ενημερώσουν για τις έρευνες της αστυνομίας εκεί. Δεν ξέχασε να προσθέσει βέβαια πως «Στην αρχή έλεγαν για ποδοσφαιρικό αγώνα, μετά δεν θυμάμαι» Σχετικά με άλλα βίαια περιστατικά στα οποία εμπλέκεται η Χρυσή Αυγή, η Ελένη Ζαρούλια απάντησε «Από την δεκαετία του ’80 έχουν πει πάρα πολλά, όπως το δήθεν χαράκωμα της μαθήτριας, που τελικά είχε κάνει τατουάζ μόνη της.

Έναν τύπο που πυροβολούσε έγχρωμους στην Ομόνοια και έλεγαν ότι ήταν Χρυσαυγίτης. Κάποιες εκπομπές της Σεμίνας Διγενή, που έβγαζε κάτι απίθανους τύπους που δεν τους ήξερε κανείς και έλεγαν είμαστε Χρυσαυγίτες».

Η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, ερωτώμενη σχετικά με τις γραμματικές της γνώσεις, αρνήθηκε να απαντήσει.