Στα ίχνη του άνδρα που πραγματοποίησε τη ληστεία στο υποκατάστημα της Rolex στο Κολωνάκι -μία από τις πιο... εντυπωσιακές των τελευταίων ετών- βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ.

Ο δράστης, ηλικίας 30-35 ετών, εμφανίστηκε καλοντυμένος, χτύπησε το κουδούνι του καταστήματος και οι υπάλληλοι του άνοιξαν, νομίζοντας ότι πρόκειται για έναν ευκατάστατο υποψήφιο πελάτη. Όταν αυτός μπήκε στο κατάστημα προέταξε όπλο και προειδοποίησε ότι όποιος αντισταθεί θα πάθει κακό. Αφού απέσπασε 37 ρολόγια, συνολικής αξίας άνω των 300.000 ευρώ, αποχώρησε σαν... κύριος από το σημείο.

Ο «Αρσέν Λουπέζν» αδιαφόρησε για το γεγονός ότι ο πεζόδρομος της οδού Βαλαωρίτου ήταν γεμάτος κόσμο και ότι αστυνομικοί περιπολούσαν λίγες δεκάδες μέτρα μακριά στο Σύνταγμα. Αδιαφόρησε, επίσης, για το γεγονός ότι οι κινήσεις του καταγράφονταν από πολλές και διαφορετικές κάμερες ασφαλείας.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, εκτιμούν ότι φορούσε μάσκα σιλικόνης που αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, γι’ αυτό και ήταν τόσο... άνετος!