Συνέχεια στην ένταση που έχει δημιουργηθεί στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών με την ανακατάληψη του γραφείου 516 από το Ρουβίκωνα, δίνει ο Γ.Κ που φέρεται να είναι εκ των ηγετικών στελεχών της αναρχικής ομάδας.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, αναφέρεται στο χθεσινό περιστατικό στη Φιλοσοφική όπου οι διδάσκοντες σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα για να εμποδίσουν τα μέλη του Ρουβίκωνα να εισέλθουν.

Στη ανάρτηση σημειώνεται ότι «Την ανομία που έχουν επιβάλλει η νεολαία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στα πανεπιστήμια θα την ΠΑΤΑΞΟΥΜΕ»

«Με την κυρία Φουντοπούλου ήταν 15 καθηγητές και διοικητικοί και 3 μπράβοι απο το Μενίδι.Με την συλλογικότητα μας περίπου 100 φοιτητές και διοικητικοί.Αυτό για να ξέρουμε τους συσχετισμούς που υπήρξαν σήμερα.Επι σειρά ετών η ΔΑΠ και η ΠΑΣΠ πηγαίνουν σε καθηγητές λίστα με φοιτητές των παρατάξεων τους για να τους περάσουν στα μαθήματα.Το ρουσφέτι καλά κρατεί.Αυτά( και πολλά άλλα) θα προσπαθήσουμε με τις μικρές μας δυνάμεις να τα πολεμήσουμε. Την ανομία που έχουν επιβάλλει η νεολαία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στα πανεπιστήμια θα την ΠΑΤΑΞΟΥΜΕ..», αναφέρεται. 

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα Πέμπτη  είναι κλειστή η Φιλοσοφική Σχολή Αθηνων σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα χθεσινά γεγονότα.