Αυξημένα είναι τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνει η ΕΛ.ΑΣ., γύρω από την πρεσβεία της Αλβανίας στην Αθήνα και το αλβανικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη, στον απόηχο του θανάτου ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Παράλληλα, αυξημένη προσοχή υπάρχει και γύρω από επιχειρήσεις αλβανικού ενδιαφέροντος αλλά και σε σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας. Η ανησυχία για «θερμό» επεισόδιο είναι έντονη, καθώς εκτιμάται ότι ακραίοι κύκλοι θα σπεύσουν να εκμεταλλευτούν το περιστατικό.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι κυβερνοεπίθεση πραγματοποίησαν οι «Anonymous Greece» στις ιστοσελίδες της κυβέρνησης της Αλβανίας αλλά και της αλβανικής αστυνομίας, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Αναλυτικά, η ανάρτησή τους στη σελίδα τους στο Facebook:

«Το άρθρο κάθε αστυνομίας λέει ότι σε περίπτωση που ο δράστης έχει όπλο τον πυροβολείς σε σημείο πού δεν μπορεί να ανταποκριθεί... όπως είναι τα πόδια. Και με τόσους αστυνομικούς μπροστά και πίσω, καταφέρνεις εύκολα να τον φέρεις σε αυτήν την θέση και να τον συλλάβεις. Εδώ όμως δεν έγινε τίποτα τέτοιο. Ήταν καθαρό ξεκίνημα της Αλβανικής αστυνομίας διότι ο Κωνσταντίνος, την ημέρα γιορτής για την Ελλάδα, ανέβασε την σημαία πάνω από το σπίτι του, στο χωριό. Ότι έπαθαν τα συστήματα της Κυβέρνησης Gabon αυτές τις ημέρες κάτι ανάλογο θα συμβεί και στα συστήματα της Κυβέρνησης της Αλβανίας!»