Για εισβολή σε οικία επιχειρηματία, εκτιμούν οι Αρχές, πως ετοιμάζονταν τρεις Γεωργιανοί κακοποιοί που συνελήφθησαν λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή της Γλυφάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που διενεργούσαν περιπολίες στην περιοχή, εντόπισαν σταθμευμένο επί της οδού Διαδόχου Παύλου, στη Γλυφάδα, ένα ύποπτο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα. Άμεσα προσέγγισαν το όχημα και προχώρησαν σε έλεγχο όπου διαπιστώθηκε ότι οι επιβαίνοντες φορούσαν περούκες και είχαν μαζί τους δύο πιστόλια, μονωτική ταινία, γάντια, κουκούλες full face, διαρρηκτικά εργαλεία και τους συνέλαβαν.

Οι τρεις Γεωργιανοί οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ν/Α Αττικής, όπου διαπιστώθηκε ότι ο ένας είχε αποφυλακιστεί πριν από περίπου τρεις μήνες, καθώς και ότι το ένα πιστόλι -μάρκας USP- είχε κλαπεί από σπίτι αστυνομικού της Ασφάλειας, σε διάρρηξη πριν από δύο χρόνια.

Στην ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι απέτρεψαν εισβολή -με σκοπό τη ληστεία- σε σπίτι οικονομικού παράγοντα της χώρας, καθώς στην οδό Διαδόχου Παύλου διαμένουν γνωστά ονόματα του επιχειρηματικού χώρου. Η προανάκριση από τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. είναι ακόμα σε εξέλιξη.