Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη του 22χρονου που αγνοείται από τη στιγμή που η λέμβος, στην οποία επέβαινε μαζί με τον πατέρα του, που βρέθηκε νεκρός, έναν φίλο του και την αδερφή του, βυθίστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Οι έρευνες του λιμενικού σώματος στη θαλάσσια περιοχή στις Οινούσσες για τον εντοπισμό του 22χρονου είναι σε εξέλιξη για δεύτερη ημέρα.

Υπενθυμίζεται ότι αλιευτικό σκάφος εντόπισε στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου σώα την 24χρονη αδελφή του αγνοούμενου, που ανέφερε ότι το σκάφος στο οποίο είχαν επιβιβαστεί από τη Χίο με προορισμό το λιμάνι στις Οινούσσες, παρουσίασε εισροή υδάτων, με αποτέλεσμα να βυθιστεί και να βρεθούν όλοι στη θάλασσα.

Άμεσα ξεκίνησε εκτεταμένες έρευνες το λιμενικό σώμα με αποτέλεσμα να εντοπιστεί από πλοίο ανοιχτής θαλάσσης σώος ο 59χρονος φίλος του πατέρα της, ενώ λίγες ώρες αργότερα περισυνελέγη από ναυαγοσωστικό σκάφος η σορός του 68χρονου.

Οι δύο διασωθέντες μεταφέρθηκαν στο ''ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ'' Γενικό Νοσοκομείο Χίου για την παροχή των πρώτων βοηθειών, όπως και η σορός του 68χρονου για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Στις έρευνες συμμετείχαν πλοίο ανοιχτής θαλάσσης του λιμενικού, ένα ναυαγοσωστικό και ένα περιπολικό σκάφος του λιμενικού, πλοίο του πολεμικού ναυτικού,αεροσκάφος του λιμενικού και πλήθος ιδιωτικών και επαγγελματικών σκαφών.