Ασθενείς τοπικές βροχές με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων θα σημειωθούν στα νοτιοανατολικά και το Ιόνιο και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνεόυν από βόρειες διευθύνσεις στα ανατολικά έως 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά. Κατά τόπους παγετός τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. 

Αττική 

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και τα βόρεια μέχρι το απόγευμα. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα στα ανατολικά το πρωινές τοπικά έως 5 μποφόρ. Από το απόγευμα μεταβλητοί ασθενείς. 
Θερμοκρασία: από 04 έως 13 βαθμούς Κελσίου. 

Θεσσαλονίκη 

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες, οπότε υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. 
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 μποφόρ. 
Θερμοκρασία: από 02 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη 

Καιρός: στη δυτική Μακεδονία λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βρόχων και παροδικών χιονοπτώσεων στα ορεινά τις πρωινές ώρες. Βαθμιαία βελτίωση από το μεσημέρι. 
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στα ανατολικά το πρωινές βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ. 
Θερμοκρασία: από 04 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. 

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος 

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο, όπου είναι πιθανότητα να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου και της Στέρεας. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και το απόγευμα θα περιοριστούν στο νοτιοανατολικά Ιόνιο και την Πελοπόννησος. 
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα βαθμιαία βόρειοι βορειοδυτικοί με την ιδία ένταση. 
Θερμοκρασία: από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο καταιγίδων τόπους 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη. 

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος 

Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά, όπου υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς βροχές και πρόσκαιρες ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά τις πρωινές ώρες. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα και από τα βόρεια. 
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά το πρωινές πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Από το απόγευμα βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. 
Θερμοκρασία: από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. 

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στην Κρήτη, κυρίως στα ανατολικά. 
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα ανατολικά το πρωινές έως 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. 
Θερμοκρασία: από 08 έως 14 βαθμούς Κελσίου. 

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα 

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές κυρίως στα Δωδεκάνησα, όπου είναι πιθανότητα να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα νότια. 
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το βραδύ. 
Θερμοκρασία: από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. 

Πρόγνωση για την Κυριακή 10-02-2019

Καιρός: γενικά αίθριος. Στα νότια και βαθμιαία στα δυτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Καταιγίδων τόπους περιορισμένη ορατότητα κυρίως στα ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. 
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που από το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια θα στραφούν σε νότιους με την ιδία ένταση. 
Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο, όμως τις πρωινές ώρες θα σημειωθεί καταιγίδων τόπους παγετός στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.