«Ακέραιο», «αξεπέραστο» αλλά και «τζέντλεμαν» χαρακτήρισε η προφυλακισμένη Σταυρούλα Κουράκου τον επίσης προφυλακισμένο σύζυγό της και πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Γιάννου Παπαντωνίου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΙ, η κ. Κουράκου σημείωσε σχετικά με τον σύζυγό της «Έχει ασκήσει διοίκηση αξιοκρατικά. Ποτέ δεν μπήκε σε τέτοιες διαδικασίες. Η εύρωστη οικονομική του κατάσταση έκανε κατά καιρούς πολλούς να απορούν με την απόφαση του να ασχοληθεί με τα κοινά. “Ο εύπορος τι δουλειά έχει στο ΠΑΣΟΚ;”» τονίζει η ίδια.

Ακόμα χαρακτηρίζει τον Γιάννο Παπαντωνίου πολιτικά «αξεπέραστο» ενώ διαφωνεί με την ταύτιση της δικής τους υπόθεσης με εκείνης του Άκη Τσοχατζόπουλου «Δεν έχουμε καμία ταύτιση με την υπόθεση Τσοχατζόπουλου. Δεν ζήσαμε ποτέ έτσι. Η οικία μας δεν έχει πισίνα,χτίστηκε σε ένα μειονεκτικό οικόπεδο 300 τετραγωνικών και η περιοχή διαμορφώθηκε σταδιακά. Η ζωή δεν ξέρετε πως τα φέρνει, Δεν πρέπει να γελάνε και να καγχάζουν με την κατάσταση μας».

Ξεσπώντας μάλιστα σε λυγμούς κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, πέρασε και σε πιο... προσωπικά ζητήματα τονίζοντας πως εξαιτίας της σχέσης της με τον Γιάννο Παπαντωνίου περιθωριοποιήθηκε από φίλους και συγγενείς της. «Πίστευαν ότι ο Γιάννος είναι ένας πλούσιος που ενθουσιάστηκε μαζί μου και θα με παρατήσει. Ο Γιάννος όμως είναι κύριος, Τζέντλεμαν που στάθηκε με αγάπη στα παιδιά μου».