Την κόντρα που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στον φερόμενο ως αρχηγό της αλβανικής «κόζα νόστρα», τον επονομαζόμενο ως «άρχοντα των φυλακών», και τον Αρμπέρ Μπάκο (σ.σ. που δολοφονήθηκε με άγριο τρόπο στον Κορυδαλλό) καταδεικνύουν οι νέες συνομιλίες που υποκλάπηκαν νόμιμα από τον υπερ-κοριό της ΕΛ.ΑΣ. και είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ο «Κλόντι» συνομιλεί με κάποιον «Βάιο» και αναφερόμενοι στον Μπάκο -για πολλά χρόνια «πιστόλι» της αλβανικής μαφίας και συνεργό του «άρχοντα των φυλακών»- λένε ότι «μάζευε λεφτά από παντού», αλλά στο τέλος «τα πήρε μαζί του, σε μία μικρή κάσα που τον βάλανε». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «Βάιος» είναι 40χρονος Έλληνας, εμπλεκόμενος στην αλβανική «κόζα νόστρα» που κανόνισε συμβόλαια θανάτου ακόμη και μέσα από τις φυλακές.

Αναλυτικά ο διάλογος

«Βάιος»: Φίλε, πώς την είδε ακριβώς; Κάπο ντι κάπι; Ολα τα ήθελε, όλα, όλα να τα τρώει ο κ….. του, δεν χόρταινε άλλο να τρώει λεφτά από παντού, δεξιά, αριστερά, λεφτά από παντού, λεφτά, λεφτά, λεφτά μάζευε.

«Κλόντι»: Ναι και τα πήρε μαζί του στο τέλος. Και την κάσα, το πιστεύεις ότι ήταν πιο μικρή; Η κάσα.

«Βάιος»: Ναι.

«Κλόντι»: Σου το ορκίζομαι με τη μάνα μου, και την κάσα του την είχανε μικρή. Δεν μπορούσανε να του δώσουνε… να του βάλουνε μια πιο μεγάλη κάσα;

«Βάιος»: Δεν μπορούσαν να τον χώσουνε μέσα στην κάσα ε;

«Κλόντι»: Ναι, του βάλανε μια μικρή κάσα.

«Βάιος»: Τέλος πάντων φίλε, τα πλήρωσε. Οταν του έλεγα, ρε συ Κλόντι, του πλήρωσα του έδωσα τα λεφτά και μου απειλούσε τα παιδιά ρε Κλόντι. Θα πάω να σου σκοτώσω τα παιδιά. Να του λέω, δώσε μου να μιλήσω με τον Κλόντι και δεν το έκανε.

«Κλόντι»: Πώς έπαιρνε στο σπίτι σου τηλέφωνο; Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω.

«Βάιος»: Πήρε τηλέφωνο τη μάνα μου και την έκανε και έτρεμε. Της λέει θα σου σκοτώσω το γιο αλλά πρώτα θα σου σκοτώσω τα παιδιά σου, της λέει, τα εγγόνια σου και μετά της λέει το γιο σου. Ακούς τι έκανε; Και τον παίρνω τηλέφωνο και του λέω, ρε γύφτο βγες στο τηλέφωνο σαν άνδρας. Και μου λέει όταν γίνω άνδρας τότε θα το καταλάβεις μου λέει, με μηνύματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

ΕΚΑΝΑΝ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΔΙΛΑ ΤΟΥ ΣΚΙ! 

ΠΟΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΩΚΕΑΝΙΣ 

ΤΟ... ΧΑΒΑ ΤΗΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ - ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΑ ΣΕ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ 

ΓΙΑΤΙ... ΣΙΧΤΙΡΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΟΥΖΗ