Περισσότερα από 49 κιλά ινδικής κάνναβης είχε κρυμμένα σε διαμέρισμα στο Γαλάτσι, ένα ζευγάρι ημεδαπών που συνελήφθη από την Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Τα στελέχη του Λ.Σ. αξιοποιώντας σχετική πληροφόρηση που είχαν, πραγματοποίησαν έφοδο στο διαμέρισμα τα ξημερώματα της Τετάρτης και βρήκαν συνολικά 49 κιλά και 41 γραμμάρια ινδικής κάνναβης, περνώντας χειροπέδες σε έναν 56χρονο και μία 37χρονη.

Πιο αναλυτικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

1) Ενενήντα δύο (92) συσκευασίες κατεργασμένης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους δέκα κιλών και επτακοσίων τεσσάρων γραμμαρίων (10.704gr),

2) Εξήντα τέσσερις (64) συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους τριάντα οκτώ κιλών και διακοσίων ογδόντα επτά γραμμαρίων (38.287gr),

3) το χρηματικό ποσό των τεσσάρων χιλιάδων επτακοσίων ευρώ (4.700€),

4) μία (01) ζυγαριά ακριβείας και

5) δύο (02) κινητά τηλέφωνα.

Οι άνδρες του Λιμενικού πραγματοποίησαν έλεγχο και Ι.Χ. αυτοκίνητο του 56χρονου, όπου βρέθηκε μετά από ένδειξη του ειδικά εκπαιδευμένου αστυνομικού σκύλου, στη θέση του ελαστικού αντικατάστασης (ρεζέρβα), μία πλαστική συσκευασία, που περιείχε δύο συσκευασίες από αλουμινόχαρτο με 50 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.