Σε τέσσερις συλλήψεις ατόμων που διώκονται με εντάλματα και καταδικαστικές αποφάσεις προχώρησαν αστυνομικοί -διαφόρων τμημάτων- της Ασφάλειας Αττικής, το τελευταίο διήμερο.

Ειδικότερα:

1. Συνελήφθη στις 22-10-2018 στην Μάνδρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μάνδρας-Ειδυλλίας, 39χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Διάταξη του Εισαγγελέα με την οποία διατάσσεται η ανάκληση της απόλυσης του και η σύλληψη του, προκειμένου να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του διάρκειας πέντε (5) ετών και τεσσάρων (4) μηνών για τα αδικήματα των διακεκριμένων κλοπών και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

2. Συνελήφθη στις 22-10-2018 στα Πατήσια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πατησίων, 26χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης επτά (7) ετών, για το αδίκημα της ληστείας και για παράβαση του Νόμου περί Όπλων.

3. Συνελήφθη στις 22-10-2018 στα Πατήσια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πατησίων, 33χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης δεκαοκτώ (18) μηνών για το αδίκημα της απάτης κατά συρροή.

4. Συνελήφθη στις 23-10-2018 στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αναζητήσεων Αρχείου και Ταυτοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 61χρονη αλλοδαπή διότι σε βάρος της εκκρεμούσαν δύο (2) Ευρωπαϊκά Εντάλματα Πολωνικών Αρχών, κατηγορούμενη για τα αδικήματα της απάτης, της τραπεζικής απάτης και της πλαστογραφίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.