Με...  κινηματογραφικό τρόπο οργάνωσε πλαστό γάμο στη Χαλκίδα ένας καρδιολόγος από την Αθήνα.

O γιατρός, ο οποίος κάνει και πανεπιστημιακή καριέρα, ήταν παντρεμένος με παιδιά στην Κρήτη, εργάζεται στην Αθήνα και θέλησε να παντρευτεί και δεύτερη γυναίκα.

Ο «γάμος» τελέστηκε στο Δημαρχείο Χαλκίδας, άγνωστο με ποιο τρόπο, ωστόσο η «σύζυγος» το ανακάλυψε όταν, τέσσερα χρόνια μετά την «τελετή», πήγε να βγάλει διαζευκτήριο και τότε ανακαλύφθηκε ότι το πιστοποιητικό γάμου ήταν πλαστό.

Σύμφωνα με το evialead.gr, έχει διαπιστωθεί ότι, ο γιατρός είχε στην κατοχή του τέσσερις ταυτότητεςοι οποίες βέβαια είναι πλαστές.

Για το πώς «κλείστηκε» το δημαρχείο Χαλκίδας για το γάμο – μαϊμού, εξετάζεται η εκδοχή να ζήτησε κάποιος από τους... εμπνευστές του σχεδίου την αίθουσα τελετών του Δημαρχείου, προκειμένου, όπως είπε, να γυρίσει ταινία!

Μάλιστα, δεν του δόθηκε η αίθουσα τελετών αλλά η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με το eviazoom.gr ο συγκεκριμένος γιατρός είναι πασίγνωστος καρδιολόγος της Αθήνας, ο οποίος μάλιστα έχει διετελέσει και Διευθυντής σε δημόσια Νοσοκομεία της χώρας.

Επίσης, καρδιολόγος είναι και η «σύζυγος». 

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, ένας από τους δύο μάρτυρες του σκηνοθετημένου γάμου που έδωσαν το «παρών» εκείνη την ημέρα στο δημαρχείο ήταν και γνωστός κοινωνικός λειτουργός από την Εύβοια, ο οποίος μάλιστα στο έγγραφο εμφανίζεται με ψεύτικο επίθετο, ωστόσο αναγνωρίστηκε από τις φωτογραφίες που είχαν τραβηχτεί στη «μαϊμού» - τελετή και ήδη έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις.

Σε εξέλιξη βρίσκονται βρίσκονται Ένορκη Διοικητική Εξέταση από το Δήμο και Εισαγγελική έρευνα.

Πηγές: evialead.gr, eviazoom.gr