Μία περίεργη καταγγελία «απαγωγής μιας 16χρονης αθλήτριας από την Νέα Σμύρνη, βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στο μικροσκόπιο των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

H νεαρή κοπέλα βρέθηκε τελικά σώα στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 16χρονη φέρεται να έπεσε θύμα «απαγωγής» το απόγευμα της Δευτέρας, την ώρα κατευθυνόταν σε αθλητικό κέντρο της Νέας Σμύρνης. Γύρω στις 22:00 το βράδυ, η μητέρα της πήγε για να την παραλάβει με το Ι.Χ. αυτοκίνητο της. Όταν είδε ότι η κόρη της δεν βγαίνει και δεν απαντά στο τηλέφωνο, ρώτησε τους υπεύθυνους τι συμβαίνει κι αυτοί φέρεται να της απάντησαν ότι η 16χρονη κοπέλα δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Οι γονείς κατήγγειλαν άμεσα στην Αστυνομία την εξαφάνιση της ανήλικης κοπέλας, η οποία τελικά εμφανίσθηκε το πρωί της Τρίτης στην συμπρωτεύουσα και κατήγγειλε αρπαγή της από αγνώστους. Η ίδια φέρεται να υποστήριξε ότι άγνωστοι την άρπαξαν από την Ν. Σμύρνη και την επιβίβασαν σε ένα λευκό βαν και την οδήγησαν στον σταθμό των ΚΤΕΛ στον Κηφισό, όπου την επιβίβασαν σε λεωφορείο με κατεύθυνση την Λαμία κι ότι από εκεί την παρέλαβε λευκό βαν και την οδήγησε στη Θεσσαλονίκη.

Όσον αφορά τον... τρόπο διαφυγής της, η 16χρονη φέρεται να υποστήριξε ότι εκμεταλλεύτηκε κάποια απροσεξία των δραστών της «απαγωγής».

Το περιστατικό, όσο και οι ισχυρισμοί της ανήλικης εξετάζεται με ιδιαίτερη προσοχή και επιφυλάξεις από τους αρμόδιους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.