Κανονικό «θρίλερ» εκτυλίσσεται στην Πρέβεζα μετά την ανακάλυψη του κρανίου που εντοπίστηκε στη Βιομηχανική Περιοχή την Τρίτη και το οποίο από την πρώτη στιγμή οι γονείς της Αγγελικής Πεπόνη, η οποία εξαφανίστηκε τον Ιούνιο του 2010, ισχυρίζονται ότι είναι δικό της.

Τα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση είναι συμβατά με το φύλο και τον χρόνο θανάτου της άτυχης Αγγελικής αλλά δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί και οι συγγενείς έχουν δώσει DNA και περιμένουν τα αποτελέσματα.

Παράλληλα, σήμερα, Πέμπτη, οι άνδρες της 5ης ΕΜΑΚ Ιωαννίνων μαζί με εθελοντές, πραγματοποιούν έρευνες στην τάφρο που εντοπίστηκε το κρανία, μήπως βρεθούν επιπλέον στοιχεία που θα βοηθήσουν να εξιχνιαστεί η υπόθεση, όπως για παράδειγμα άλλα ανθρώπινα οστά. 

Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή κοπέλα εξαφανίστηκε στις 17 Ιουνίου 2010 από τον Μύτικα. Ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή -όπως αποδείχθηκε- ήταν ο πρώην φίλος της, αν και ο ίδιος αρνείται μέχρι και σήμερα οποιαδήποτε ανάμειξη στην εξαφάνιση της κοπέλας.  

Για οχτώ μαρτυρικά χρόνια έκανε λόγο η μητέρα της Αγγελικής Πεπόνη σε εμφάνισή της σε τηλεοπτική εκπομπή. «Θέλουμε επιτέλους να μάθουμε τι συνέβη στην Αγγελική, να μπορέσει να ηρεμήσει και να δικαιωθεί η ψυχή της», είπε η μητέρα της. 

Με πληροφορίες από pamepreveza.gr