Η Ασφάλεια Αττικής αναζητεί την 55χρονη Γερμανίδα σύντροφο του, στο πρόσωπο της οποίας πέφτουν οι υποψίες για τη δολοφονία του 64χρονου άνδρα. Από την ιατροδικαστική εξέταση προκύπτει πως ο θάνατος του προήλθε είτε από σκόπιμη δηλητηρίαση, είτε από ασφυξία, ωστόσο, είναι πολύ δύσκολο να εξαχθεί ακόμα ασφαλές συμπέρασμα καθώς η σορός ήταν περίπου 1,5 μήνα στο σημείο άρα και σε προχωρημένη σήψη. Η νεκροτομή δεν έδειξε εξωτερικές κακώσεις, τραύματα από μαχαίρι ή βλήμα όπλου. Αναμένονται οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο θάνατος προήλθε από ασφυξία ή από δηλητηρίαση.

Όσον αφορά τη Γερμανίδα σύντροφο του, έχει εξαφανισθεί από τις αρχές Ιανουαρίου, τότε που προσδιορίζεται χρονικά και η δολοφονία του 64χρονου. Οι Αρχές εκτιμούν πως έχει επιστρέψει στην πατρίδα της και αναμένεται να στείλουν σήμα στη Europol. Αξίζει να σημειώσουμε, πάντως, ότι η γυναίκα δεν έχει απασχολήσει για κάποιο αδίκημα.

Τέλος, οι αστυνομικοί από τα ευρήματα δεν διαπιστώνουν προμελέτη του εγκλήματος, ωστόσο οι ενέργειες μετά την ανθρωποκτονία αναδεικνύουν σπουδή, για την καθυστέρηση εντοπισμού της σορού, προκειμένου ο δράστης ή η δράστιδα να κερδίσουν χρόνο, ώστε να εξαφανιστούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

MASTERCHEF ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ ΞΑΝΑΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΟ SURVIVOR 

Η ΜΕΓΑΛΟΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΕ ΡΟΛΟ ΜΟΝΤΕΛΟΥ: ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΩ ΡΟΥΧΑ 

ΚΟΝΤΕΨΑΜΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΕ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ