Την ολοκληρώνει σαν προσωπικότητα και την γεμίζει πρωτόγνωρα συναισθήματα. Όμως δεν είναι λίγες οι αλλαγές που υφίσταται το σώμα της στη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αλλαγές που μετά τον τοκετό επηρεάζουν εκτός από την εμφάνιση και την ψυχολογία της.

Όταν εξαντλητικές δίαιτες και εντατικά προγράμματα γυμναστικής δεν φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα τότε η λύση έρχεται μέσα από την πλαστική χειρουργική και λέγεται Mommy Makeover.

Τι είναι το Mommy Makeover

Ουσιαστικά πρόκειται για στοχευμένες επανορθωτικές επεμβάσεις που γίνονται είτε συνδυαστικά, είτε μεμονωμένα. Γυναίκες που εμφανίζουν χαλάρωση και ραγάδες στην περιοχή της κοιλιάς, πτωτικό στήθος και συσσωρευμένο λίπος στους μηρούς και τους γλουτούς, αποτελούν ιδανικές υποψήφιες.

Το Mommy Makeover συνήθως περιλαμβάνει:

Ωστόσο δεν είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθούν και οι τρεις επεμβάσεις. Μια γυναίκα μπορεί να χρειάζεται μόνο ανόρθωση στήθους ή μόνο κοιλιοπλαστική ή μπορεί να χρειάζεται λιποαναρρόφηση και κοιλιοπλαστική.

Ανάλογα με τις ανάγκες κάθε γυναίκας ο πλαστικός χειρουργός θα συστήσει τις κατάλληλες επεμβάσεις που θα την βοηθήσουν να αποκτήσει και πάλι το σώμα που είχε πριν την εγκυμοσύνη. Τα αποτελέσματα του Mommy Makeover είναι εντυπωσιακά και η γυναίκα αποκτά μια ανανεωμένη εμφάνιση που την βοηθά να νιώσει και πάλι ελκυστική.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.justbreast.gr